×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Smažený sumec na exotickém salátku

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Smažený sumec na exotickém salátku

Co budete potřebovat

1/4 hlávky červeného zelí
1/4 hlávky čínského zelí
1 mango
310 g sterilovaných bílých fazolek
125 g mixu salátů s rukolou
1 hrst čerstvého kopru
1 hrst čerstvého koriandru
20 ml olivového oleje
1 limetka
1 červená chilli paprička
1 zelená chilli paprička
pepř
2 filety sumce
3 lžíce rostlinného oleje
1/2 citronu Nature's Promise Bio

Jak na to?

1. Oba druhy zelí omyjte a pokrájejte na nudličky. Mango nakrájejte na tenké proužky.
2. Fazole sceďte. Vše vložte do mísy a promíchejte se salátem, nasekaným koprem a koriandrem. Přelijte dresinkem z olivového oleje, limetkové šťávy, chilli papriček na kolečka, soli a pepře.
3. Osolené a opepřené filety opečte na rozpáleném rostlinném oleji dozlatova. Zakapejte citronovou šťávou a podávejte s hotovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Smažený sumec na exotickém salátku

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Bezlepkové Bez laktózy Magazín 11/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1/4 hlávky červeného zelí
1/4 hlávky čínského zelí
1 mango
310 g sterilovaných bílých fazolek
125 g mixu salátů s rukolou
1 hrst čerstvého kopru
1 hrst čerstvého koriandru
20 ml olivového oleje
1 limetka
1 červená chilli paprička
1 zelená chilli paprička
pepř
2 filety sumce
3 lžíce rostlinného oleje
1/2 citronu Nature's Promise Bio

Jak na to?

1. Oba druhy zelí omyjte a pokrájejte na nudličky. Mango nakrájejte na tenké proužky.
2. Fazole sceďte. Vše vložte do mísy a promíchejte se salátem, nasekaným koprem a koriandrem. Přelijte dresinkem z olivového oleje, limetkové šťávy, chilli papriček na kolečka, soli a pepře.
3. Osolené a opepřené filety opečte na rozpáleném rostlinném oleji dozlatova. Zakapejte citronovou šťávou a podávejte s hotovým salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty