Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1/4 hlávky červeného zelí
1/4 hlávky čínského zelí
1 mango
310 g sterilovaných bílých fazolek
125 g mixu salátů s rukolou
1 hrst čerstvého kopru
1 hrst čerstvého koriandru
20 ml olivového oleje
1 limetka
1 červená chilli paprička
1 zelená chilli paprička
pepř
2 filety sumce
3 lžíce rostlinného oleje
1/2 citronu Nature's Promise Bio

Postup přípravy

1. Oba druhy zelí omyjte a pokrájejte na nudličky. Mango nakrájejte na tenké proužky.
2. Fazole sceďte. Vše vložte do mísy a promíchejte se salátem, nasekaným koprem a koriandrem. Přelijte dresinkem z olivového oleje, limetkové šťávy, chilli papriček na kolečka, soli a pepře.
3. Osolené a opepřené filety opečte na rozpáleném rostlinném oleji dozlatova. Zakapejte citronovou šťávou a podávejte s hotovým salátem.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty