Silný vývar s kapáním
Ingredience
600 g | hovězího masa na polévku |
2 | mrkve |
1 | petržel |
½ | celeru |
1 | středně velká cibule |
2 | lžičky nového koření |
5 | kuliček celého pepře |
sůl | |
Zavářka | |
---|---|
2 | vejce |
špetka soli | |
8 | lžic dětské krupičky |
Postup přípravy
Maso, očistěnou kořenovou zeleninu, oloupanou a rozkrojenou cibuli a koření zalijte dvěma litry vody. Osolte a přiveďte k varu. Potom teplotu stáhněte a nechte pod pokličkou vařit při nízké teplotě alespoň tři hodiny. V tlakovém hrnci se doba vaření zkrátí skoro o polovinu. Uvařené maso a zeleninu vylovte a vývar přeceďte.
Vejce rozšlehejte, osolte a vmíchejte krupičku. Vlijte do polévky přes hrubé struhadlo, aby se vytvořily drobné nočky. Krátce povařte.
Vraťte do polévky nakrájené maso. Zeleninu z vývaru můžete také použít do polévky nebo si nakrájejte novou. Stačí ji krátce orestovat na másle do změknutí.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY