
Silný vývar s kapáním
Když se tahle staročeská polévka udělá opravdu poctivě, je to dobrota i pastva pro oči. V našem receptu proto najdete návod na silný vývar i postup pro přípravu klasické zavářky, aby byla co nejnadýchanější.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Bez laktózy
Polévka
Ingredience
Složení 6 porcí
- Mrkev 2 ks
- Hovězí polévková směs 600 g
- Petržel 1 ks
- Cibule 1 ks
- Celer 1/2 ks
- Pepř celý 5 ks
- Sůl
- Nové koření mleté 2 člž
- Vejce 2 ks
- Krupice 8 plž
- Mrkev 2 ks
- Hovězí polévková směs 600 g
- Petržel 1 ks
- Cibule 1 ks
- Celer 1/2 ks
- Pepř celý 5 ks
- Sůl
- Nové koření mleté 2 člž
- Vejce 2 ks
- Krupice 8 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.