1
Vložte do pekáče 550 g vepřového masa, přikryjte alobalem a ohřívejte v troubě na 180 °C po dobu 15 minut, dokud není důkladně prohřáté.
2
V misce smíchejte 150 g bílého jogurtu, 3 lžíce majonézy, 3 lžíce olivového oleje, šťávu z ½ citronu, špetku soli a pepře. Přidejte 250 g mixu coleslaw a vše dobře promíchejte, aby se chutě propojily.
3
Bagety odřízněte na koncích, podélně je rozpulte a grilujte na grilovací pánvi nebo grilu přibližně 1 minutu z každé strany, dokud nejsou krásně křupavé.
4
Grilované bagety naplňte vrstvou trhaného vepřového masa a připraveným salátem coleslaw.
1
Vložte do pekáče 550 g vepřového masa, přikryjte alobalem a ohřívejte v troubě na 180 °C po dobu 15 minut, dokud není důkladně prohřáté.
2
V misce smíchejte 150 g bílého jogurtu, 3 lžíce majonézy, 3 lžíce olivového oleje, šťávu z ½ citronu, špetku soli a pepře. Přidejte 250 g mixu coleslaw a vše dobře promíchejte, aby se chutě propojily.
3
Bagety odřízněte na koncích, podélně je rozpulte a grilujte na grilovací pánvi nebo grilu přibližně 1 minutu z každé strany, dokud nejsou krásně křupavé.
4
Grilované bagety naplňte vrstvou trhaného vepřového masa a připraveným salátem coleslaw.