×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Sendvič s grilovanou cibulkou a sýrem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Sendvič s grilovanou cibulkou a sýrem

Co budete potřebovat

3 lžíce másla + na potření chleba
1 lžíce olivového oleje
2 cibule, nakrájené na kolečka
1 lžička soli
½ lžičky pepře
1 lžička krupicového cukru
1 lžička čerstvých tymiánových lístků
3 lžíce tmavého piva
4 plátky rustikálního chleba
4 hrsti sýru gruyère

Jak na to?

Ve větším silnostěnném hrnci dohromady rozpalte máslo a olivový olej. Vsypte cibuli, pořádně ji promíchejte, aby se obalila veškerým tukem. Opékejte ji zhruba 5 minut. Poté do hrnce přidejte sůl, pepř, cukr a tymián. Za občasného míchání opékejte, dokud cibule nezezlátne až nezhnědne. Vlijte pivo, vařečkou odškrábejte ze stěn a boků připečeniny a sejměte z ohně.
Chleby potřete máslem a dva z nich dejte namazanou stranou na grilovací pánev. Posypte je částí gruyèru a navrch rozdělte cibuli a zasypte zbývajícím sýrem. Přiklopte zbylými chleby – namazanou stranou nahoru – a vzniklé sendviče otočte a ogrilujte i z druhé strany.
Podávejte překrojené.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sendvič s grilovanou cibulkou a sýrem

Snadné Francouzská Piknik Grilování Tymián Magazín 7-8/2014
Průměrné hodnocení 5 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

3 lžíce másla + na potření chleba
1 lžíce olivového oleje
2 cibule, nakrájené na kolečka
1 lžička soli
½ lžičky pepře
1 lžička krupicového cukru
1 lžička čerstvých tymiánových lístků
3 lžíce tmavého piva
4 plátky rustikálního chleba
4 hrsti sýru gruyère

Jak na to?

Ve větším silnostěnném hrnci dohromady rozpalte máslo a olivový olej. Vsypte cibuli, pořádně ji promíchejte, aby se obalila veškerým tukem. Opékejte ji zhruba 5 minut. Poté do hrnce přidejte sůl, pepř, cukr a tymián. Za občasného míchání opékejte, dokud cibule nezezlátne až nezhnědne. Vlijte pivo, vařečkou odškrábejte ze stěn a boků připečeniny a sejměte z ohně.
Chleby potřete máslem a dva z nich dejte namazanou stranou na grilovací pánev. Posypte je částí gruyèru a navrch rozdělte cibuli a zasypte zbývajícím sýrem. Přiklopte zbylými chleby – namazanou stranou nahoru – a vzniklé sendviče otočte a ogrilujte i z druhé strany.
Podávejte překrojené.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.