Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPstruh s bylinkovým máslem a špenátem
Albert logoAlbert logo
  • Pstruh s bylinkovým máslem a špenátem
Pstruh s bylinkovým máslem a špenátem

Pstruh s bylinkovým máslem a špenátem

Velmi snadné
31-45 minut
4/5
Středomořská
Bezlepkové
Grilování
Hlavní chod

Ingredience4 porce

4 porce
  • Pstruh celý 4 ks
  • Petržel 2 plž
  • Bazalka čerstvá 1 plž
  • Tymián čerstvý 1 člž
  • Muškátový oříšek
  • Pepř 1/4 člž
  • Špenát čerstvý 4 hrn.
  • Sůl 1/2 člž
  • Máslo 4 plž
  • Pstruh celý 4 ks
  • Petržel 2 plž
  • Bazalka čerstvá 1 plž
  • Tymián čerstvý 1 člž
  • Muškátový oříšek
  • Pepř 1/4 člž
  • Špenát čerstvý 4 hrn.
  • Sůl 1/2 člž
  • Máslo 4 plž

Příprava

1
Smíchejte všechny ingredience na bylinkové máslo a dobře je utřete dohromady, pak natřete asi 1 cm vysokou vrstvu másla na pečicí papír a dejte ztuhnout do lednice.
2
Připravte si čtyři dvojité listy alobalu, dostatečně velké na zabalení pstruhů. Na každý list dejte 1/8 bylinkového másla, na máslo položte pstruha osoleného zvenku i zevnitř a do každé ryby vložte další 1/8 másla. Alobal uzavřete a shora opatrně propíchněte špejlí tak, abyste neporušili spodní vrstvu.
3
Dejte pstruhy na gril, po 10 až 12 minutách alobal rozevřete, na každého pstruha přidejte 1 hrnek špenátových listů a znovu alobal uzavřete. Nechte na grilu ještě tři až pět minut a pak servírujte.
1
Smíchejte všechny ingredience na bylinkové máslo a dobře je utřete dohromady, pak natřete asi 1 cm vysokou vrstvu másla na pečicí papír a dejte ztuhnout do lednice.
2
Připravte si čtyři dvojité listy alobalu, dostatečně velké na zabalení pstruhů. Na každý list dejte 1/8 bylinkového másla, na máslo položte pstruha osoleného zvenku i zevnitř a do každé ryby vložte další 1/8 másla. Alobal uzavřete a shora opatrně propíchněte špejlí tak, abyste neporušili spodní vrstvu.
3
Dejte pstruhy na gril, po 10 až 12 minutách alobal rozevřete, na každého pstruha přidejte 1 hrnek špenátových listů a znovu alobal uzavřete. Nechte na grilu ještě tři až pět minut a pak servírujte.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 24.04.2024 do 30.04.2024

Platný ještě 8 dní

Od 01.05.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 8 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Platný ještě dnes

Od 24.04.2024 do 30.04.2024

Platný ještě 8 dní

Od 01.05.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 8 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.