×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Sendvič s dušeným masem a zeleninou

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem

Sendvič s dušeným masem a zeleninou

Co budete potřebovat

600 g zadního hovězího
3 bílé cibule
3 mrkve
2 lžíce slunečnicového oleje
2 dl červeného vína
1 litr hovězího vývaru
1 bobkový list
1 snítka rozmarýnu
sůl, pepř
8 plátků toustového chleba
1 mrkev
1⁄2 okurky
2 rajčata
pažitka

Jak na to?

1. Maso, cibuli a mrkev nakrájejte na kousky. Ve větším hrnci rozpalte olej, maso se zeleninou na něm orestujte. Zalijte vínem a nechte vyvařit. Pak podlijte vývarem a spolu s bobkovým listem a rozmarýnem duste nejméně 3 hodiny na mírném ohni.
2. Jakmile je maso měkké, bylinky a maso vyndejte. Šťávu dochuťte solí a pepřem.
3. Zeleninu spolu se šťávou rozmixujte na hustou omáčku. Tu vařte 30 minut na velmi slabém ohni, aby se zredukovala. Nechte vychladnout.
4. Plátky toustového chleba potřete omáčkou z obou stran. Do sendviče postupně vrstvěte dušené maso, nakrájenou zeleninu a pažitku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sendvič s dušeným masem a zeleninou

Svačina Snadné Česká Chuťovky Bez laktózy Rozmarýn , Pažitka Magazín 1/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

600 g zadního hovězího
3 bílé cibule
3 mrkve
2 lžíce slunečnicového oleje
2 dl červeného vína
1 litr hovězího vývaru
1 bobkový list
1 snítka rozmarýnu
sůl, pepř
8 plátků toustového chleba
1 mrkev
1⁄2 okurky
2 rajčata
pažitka

Jak na to?

1. Maso, cibuli a mrkev nakrájejte na kousky. Ve větším hrnci rozpalte olej, maso se zeleninou na něm orestujte. Zalijte vínem a nechte vyvařit. Pak podlijte vývarem a spolu s bobkovým listem a rozmarýnem duste nejméně 3 hodiny na mírném ohni.
2. Jakmile je maso měkké, bylinky a maso vyndejte. Šťávu dochuťte solí a pepřem.
3. Zeleninu spolu se šťávou rozmixujte na hustou omáčku. Tu vařte 30 minut na velmi slabém ohni, aby se zredukovala. Nechte vychladnout.
4. Plátky toustového chleba potřete omáčkou z obou stran. Do sendviče postupně vrstvěte dušené maso, nakrájenou zeleninu a pažitku.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem

Inspirujte se podobnými recepty