Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Savory burger s karamelizovanou cibulkou

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Savory burger s karamelizovanou cibulkou

Co budete potřebovat

50 g másla
5 lžic olivového oleje
4 cibule
100 g třtinového cukru
80 ml balsamika
sůl
400 g parmazánu
2 balení Burger Angus Albert Excellent
pepř
2 žampiony portobello
2 rajčata
4 hamburgerové housky
20 ml kečupu

Jak na to?

1. Na pánvi rozehřejte máslo spolu s 1 lžící oleje a na ní orestujte cibuli nakrájenou na půlměsíčky téměř dohněda, asi 7 minut. Zasypte cukrem a nechte za stálého míchání zkaramelizovat. Vlijte balsamiko, promíchejte, osolte a nechte vyvařit přebytečnou tekutinu. Odstavte z ohně a nechte stranou.

2. Na plechu s pečicím papírem vytvořte z nahrubo nastrouhaného parmazánu kompaktní kruh o průměru housky. Pečte v troubě na 180 °C asi 5 minut dozlatova.

3. Maso potřete olivovým olejem a opečte je na grilu, přibližně 3 minuty z každé strany. Poté gril přiklopte víkem a grilujte ještě 2 minuty.

4. Zároveň s masem orestujte osolené a opepřené plátky žampionů a rajčat. Ke konci přidejte i rozpůlené housky, řeznou stranou dolů, a rozpečte je asi 30 vteřin.

5. Vnitřní část housek potřete kečupem, na spodní část vložte maso, na něj zkaramelizovanou cibulku, poté kolečko parmazánového chipsu a nakonec rajčata a žampiony. Přiklopte vrchní houskou a ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Savory burger s karamelizovanou cibulkou

Hlavní chod Snadné Maso Grilování Videorecept Magazín 6/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (1)

Co budete potřebovat

50 g másla
5 lžic olivového oleje
4 cibule
100 g třtinového cukru
80 ml balsamika
sůl
400 g parmazánu
2 balení Burger Angus Albert Excellent
pepř
2 žampiony portobello
2 rajčata
4 hamburgerové housky
20 ml kečupu

Jak na to?

1. Na pánvi rozehřejte máslo spolu s 1 lžící oleje a na ní orestujte cibuli nakrájenou na půlměsíčky téměř dohněda, asi 7 minut. Zasypte cukrem a nechte za stálého míchání zkaramelizovat. Vlijte balsamiko, promíchejte, osolte a nechte vyvařit přebytečnou tekutinu. Odstavte z ohně a nechte stranou.

2. Na plechu s pečicím papírem vytvořte z nahrubo nastrouhaného parmazánu kompaktní kruh o průměru housky. Pečte v troubě na 180 °C asi 5 minut dozlatova.

3. Maso potřete olivovým olejem a opečte je na grilu, přibližně 3 minuty z každé strany. Poté gril přiklopte víkem a grilujte ještě 2 minuty.

4. Zároveň s masem orestujte osolené a opepřené plátky žampionů a rajčat. Ke konci přidejte i rozpůlené housky, řeznou stranou dolů, a rozpečte je asi 30 vteřin.

5. Vnitřní část housek potřete kečupem, na spodní část vložte maso, na něj zkaramelizovanou cibulku, poté kolečko parmazánového chipsu a nakonec rajčata a žampiony. Přiklopte vrchní houskou a ihned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty