×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Satay dip

Co budete potřebovat

2 lžičky slunečnicového oleje
1 cibule
1 červená chilli paprička
2 stroužky česneku
2/3 hrnku arašídového másla (160 ml)
270 ml kokosového mléka
2 lžíce kečupu
1 lžíce rybí omáčky
1 lžíce třtinového cukru
1,5 lžíce limetkové šťávy
kuřecí špízy

Jak na to?

Olej rozpalte v pánvi, vmíchejte cibuli, papričku i česnek a 5 minut opékejte. Poté vmíchejte arašídové máslo, kokosové mléko, kečup, rybí omáčku i třtinový cukr a limetkovou šťávu. Opékejte 5 minut do zhoustnutí. Podávejte ideálně ke špízu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Satay dip

Příloha Velmi snadné Asijská Dipy, zálivky a marinády Grilování Magazín 12/2013
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

2 lžičky slunečnicového oleje
1 cibule
1 červená chilli paprička
2 stroužky česneku
2/3 hrnku arašídového másla (160 ml)
270 ml kokosového mléka
2 lžíce kečupu
1 lžíce rybí omáčky
1 lžíce třtinového cukru
1,5 lžíce limetkové šťávy
kuřecí špízy

Jak na to?

Olej rozpalte v pánvi, vmíchejte cibuli, papričku i česnek a 5 minut opékejte. Poté vmíchejte arašídové máslo, kokosové mléko, kečup, rybí omáčku i třtinový cukr a limetkovou šťávu. Opékejte 5 minut do zhoustnutí. Podávejte ideálně ke špízu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
MARINADY