1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Dýni nakrájejte na větší měsíčky, zakapejte je olejem, osolte a dejte je na čtyřicet minut péct doměkka.
3
Pak dýni tyčovým mixérem rozmixujte dohladka, přilijte mléko a důkladně promíchejte.
4
Polentu uvařte podle návodu na obalu. Poté k ní přimíchejte dýni a parmazán, pokud je potřeba, přidejte trošku teplého mléka. Udržujte teplé.
5
Máslo a olej rozehřejte v pánvi, kterou lze dát do trouby. Šalvějové lístky přimáčkněte k masu, osolte ho a poté zprudka opečte dvě minuty z každé strany, aby šalvěj byla krásně křupavá.
6
Pak pět minut dopečte v troubě.
7
Maso podávejte s polentou.
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Dýni nakrájejte na větší měsíčky, zakapejte je olejem, osolte a dejte je na čtyřicet minut péct doměkka.
3
Pak dýni tyčovým mixérem rozmixujte dohladka, přilijte mléko a důkladně promíchejte.
4
Polentu uvařte podle návodu na obalu. Poté k ní přimíchejte dýni a parmazán, pokud je potřeba, přidejte trošku teplého mléka. Udržujte teplé.
5
Máslo a olej rozehřejte v pánvi, kterou lze dát do trouby. Šalvějové lístky přimáčkněte k masu, osolte ho a poté zprudka opečte dvě minuty z každé strany, aby šalvěj byla krásně křupavá.
6
Pak pět minut dopečte v troubě.
7
Maso podávejte s polentou.