×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Salát s limetkovým dresinkem a šťavnatým steakem

Další recepty a články

Valentýnské košíčky
Valentýnské košíčky
Valentýnské košíčky
Valentýnské košíčky
Valentýnský zmrzlinový dezert
Valentýnský...
Valentýnský zmrzlinový dezert
Valentýnský zmrzlinový dezert
Krůtí salát s kukuřicí
Krůtí salát s...
Krůtí salát s kukuřicí
Krůtí salát s kukuřicí
Snídaně z lásky
Snídaně z lásky
Snídaně z lásky
Snídaně z lásky

Salát s limetkovým dresinkem a šťavnatým steakem

Co budete potřebovat

1–1,5 balení směsi Mix listových salátů AQ
1 okurka, nakrájená na dlouhé plátky
1 velká červená cibule, nakrájená na kolečka
1 svazek ředkviček, pokrájený na tenká kolečka
1 hrst bazalkových listů
2 hovězí steaky (skvělé jsou třeba rump steak nebo entrecote s ochuceným máslem naší vlastní značky Albert Excellent)
sůl, pepř
olivový olej na potření
Na dresink:
2 lžíce olivového oleje
1 limetka, šťáva vymačkaná
1 lžíce rybí omáčky
1 lžíce sójové omáčky
špetka cukru

Jak na to?

1. Všechny přísady na dresink našlehejte v misce.
2. V míse smíchejte Mix listových salátů, okurku, cibuli, ředkvičky a bazalku.
3. Steaky nenaklepávejte, jen je z obou stran hodně osolte, opepřete a potřete olejem. Pánev
rozpalte na maximum a pak na ní 2 minuty z každé strany opečte steaky. Zabalte je do alobalu a nechte 5 minut odležet v troubě vyhřáté na 60 °C.
4. Salát smíchejte s dresinkem, steaky vyndejte z trouby, navrch dejte máslíčko a podávejte společně.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát s limetkovým dresinkem a šťavnatým steakem

Velmi snadné Česká Láska Magazín 4/2012
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

1–1,5 balení směsi Mix listových salátů AQ
1 okurka, nakrájená na dlouhé plátky
1 velká červená cibule, nakrájená na kolečka
1 svazek ředkviček, pokrájený na tenká kolečka
1 hrst bazalkových listů
2 hovězí steaky (skvělé jsou třeba rump steak nebo entrecote s ochuceným máslem naší vlastní značky Albert Excellent)
sůl, pepř
olivový olej na potření
Na dresink:
2 lžíce olivového oleje
1 limetka, šťáva vymačkaná
1 lžíce rybí omáčky
1 lžíce sójové omáčky
špetka cukru

Jak na to?

1. Všechny přísady na dresink našlehejte v misce.
2. V míse smíchejte Mix listových salátů, okurku, cibuli, ředkvičky a bazalku.
3. Steaky nenaklepávejte, jen je z obou stran hodně osolte, opepřete a potřete olejem. Pánev
rozpalte na maximum a pak na ní 2 minuty z každé strany opečte steaky. Zabalte je do alobalu a nechte 5 minut odležet v troubě vyhřáté na 60 °C.
4. Salát smíchejte s dresinkem, steaky vyndejte z trouby, navrch dejte máslíčko a podávejte společně.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Valentýnské košíčky
Valentýnské košíčky
Valentýnské košíčky
Valentýnské košíčky
Valentýnský zmrzlinový dezert
Valentýnský zmrzlinový dezert
Valentýnský zmrzlinový dezert
Valentýnský zmrzlinový dezert
Krůtí salát s kukuřicí
Krůtí salát s kukuřicí
Krůtí salát s kukuřicí
Krůtí salát s kukuřicí
Snídaně z lásky
Snídaně z lásky
Snídaně z lásky
Snídaně z lásky

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat