×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Salát s grilovanou zeleninou a opečenou klobásou

Co budete potřebovat

250 g černé čočky
2 stroužky česneku
1 lžíce vinného sherry octa
2 lžíce olivového oleje
4 maďarské klobásy
1 cuketa
svazek ředkviček
2 papriky – červená a žlutá
1 červená cibule
hrst hladkolisté petržele
1 lžička mleté papriky
sůl, pepř

Jak na to?

Čočku uvařte podle návodu, slijte a smíchejte s nasekaným česnekem, octem a lžící oleje.
Klobásu a zeleninu nakrájejte a ogrilujte na zbylém oleji.
Přesuňte k čočce, přidejte nasekanou petrželku, mletou papriku a dochuťte solí a pepřem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát s grilovanou zeleninou a opečenou klobásou

Hlavní chod Velmi snadné Saláty Grilování Bez laktózy Magazín 5/2018
Průměrné hodnocení 5 (1)
Grilovaná zelenina je bezpochyby stálicí letní kuchyně. Kombinovat ji můžete s čímkoliv. Pro vás jsme připravili variantu s černou čočkou a vynikající kvalitní klobásou.

Co budete potřebovat

250 g černé čočky
2 stroužky česneku
1 lžíce vinného sherry octa
2 lžíce olivového oleje
4 maďarské klobásy
1 cuketa
svazek ředkviček
2 papriky – červená a žlutá
1 červená cibule
hrst hladkolisté petržele
1 lžička mleté papriky
sůl, pepř

Jak na to?

Čočku uvařte podle návodu, slijte a smíchejte s nasekaným česnekem, octem a lžící oleje.
Klobásu a zeleninu nakrájejte a ogrilujte na zbylém oleji.
Přesuňte k čočce, přidejte nasekanou petrželku, mletou papriku a dochuťte solí a pepřem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
ZDRAVÉ GRILOVÁNÍ