Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Salát s prosciuttem, broskvemi a mozzarellou

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Salát s prosciuttem, broskvemi a mozzarellou

Co budete potřebovat

6 broskví, rozpůlených a vypeckovaných
200 g směsi salátových lístků
lístky bazalky
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce strouhané citronové kůry
1 lžíce citronové šťávy
12 plátků prosciutta cruda
4× 100 g mozzarelly
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Rozehřejte grilovací pánev a opečte na ní broskve. Položte je řeznou stranou dolů a počkejte, až zezlátnou. Salát, bazalku, olej, citronovou kůru a šťávu v misce dobře promíchejte. Broskve rozdělte na dřevěná prkénka nebo talíře, navrstvěte na ně prosciutto, salát a mozzarellu. Osolte, opepřete a pokapejte olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát s prosciuttem, broskvemi a mozzarellou

Svačina Velmi snadné Bazalka Magazín 10/2016 Počet porcí: 12
Průměrné hodnocení 1 (1)

Co budete potřebovat

6 broskví, rozpůlených a vypeckovaných
200 g směsi salátových lístků
lístky bazalky
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce strouhané citronové kůry
1 lžíce citronové šťávy
12 plátků prosciutta cruda
4× 100 g mozzarelly
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Rozehřejte grilovací pánev a opečte na ní broskve. Položte je řeznou stranou dolů a počkejte, až zezlátnou. Salát, bazalku, olej, citronovou kůru a šťávu v misce dobře promíchejte. Broskve rozdělte na dřevěná prkénka nebo talíře, navrstvěte na ně prosciutto, salát a mozzarellu. Osolte, opepřete a pokapejte olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty