Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Salát s kousky pstruha

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Salát s kousky pstruha

Co budete potřebovat

150 g quinoy
2 cukety
sůl
2 lžíce bílého vinného octa
1 citron
1 lžíce dijonské hořčice
110 ml olivového oleje
140 g řeckého jogurtu
1 stroužek česneku
2 pstruzi
pepř
1 hrst čerstvé máty
1 hrst hladkolisté petrželky
1 hrst baby špenátu

Jak na to?

1. Uvařte quinou podle návodu na obalu. Rozprostřete na tác a nechte vychladnout.
2. Omytou cuketu pokrájejte na půlkolečka a minutu spařte ve vroucí osolené vodě. Sceďte a ponořte na chvíli do ledově studené vody. Nechte okapat.
3. Na dresink v misce smíchejte bílý vinný ocet, lžíci citronové šťávy, dijonskou hořčici a 80 ml olivového oleje.
4. V jiné misce smíchejte jogurt s prolisovaným stroužkem česneku a 2 lžíce citronové šťávy.
5. Pstruhy osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylý olej, pstruhy opečte z obou stran dozlatova a nechte odpočinout.
6. Ve druhé misce smíchejte připravenou quinou, pokrájenou mátu, petrželku, baby špenát, cuketu a 2 lžíce dresinku. Dochuťte solí a pepřem.
7. Salát servírujte s ochuceným jogurtem, kousky pstruha a zbylým dresinkem.
TIP : vyzkoušejte špenát z naší Tržnice
vitamin K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát s kousky pstruha

Hlavní chod Snadné Ryby Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

150 g quinoy
2 cukety
sůl
2 lžíce bílého vinného octa
1 citron
1 lžíce dijonské hořčice
110 ml olivového oleje
140 g řeckého jogurtu
1 stroužek česneku
2 pstruzi
pepř
1 hrst čerstvé máty
1 hrst hladkolisté petrželky
1 hrst baby špenátu

Jak na to?

1. Uvařte quinou podle návodu na obalu. Rozprostřete na tác a nechte vychladnout.
2. Omytou cuketu pokrájejte na půlkolečka a minutu spařte ve vroucí osolené vodě. Sceďte a ponořte na chvíli do ledově studené vody. Nechte okapat.
3. Na dresink v misce smíchejte bílý vinný ocet, lžíci citronové šťávy, dijonskou hořčici a 80 ml olivového oleje.
4. V jiné misce smíchejte jogurt s prolisovaným stroužkem česneku a 2 lžíce citronové šťávy.
5. Pstruhy osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylý olej, pstruhy opečte z obou stran dozlatova a nechte odpočinout.
6. Ve druhé misce smíchejte připravenou quinou, pokrájenou mátu, petrželku, baby špenát, cuketu a 2 lžíce dresinku. Dochuťte solí a pepřem.
7. Salát servírujte s ochuceným jogurtem, kousky pstruha a zbylým dresinkem.
TIP : vyzkoušejte špenát z naší Tržnice
vitamin K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty