×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Salát caprese trochu jinak

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Salát caprese trochu jinak

Tip do kuchyně

 

Salát caprese se samozřejmě připravuje z čerstvých rajčat, bazalky a mozzarelly. Další italskou inspiraci naleznete v našem článku Pod pokličkou italské kuchyně.

Co budete potřebovat

1 francouzská bageta
1 stroužek česneku
2 větvičky cherry rajčat
1 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu
180 g mozzarelly
Na bazalkovo-koprový dresink:
1 hrst bazalkových lístků, nasekaných
1 hrsti nasekaného kopru
30 ml bílého vinného octa
60 ml olivového oleje + na zakápnutí
1 lžička krupicového cukru

Jak na to?

1) Troubu předehřejte na 200 °C a udělejte dresink: Smíchejte bazalku, kopr, ocet, olej, a cukr a dejte stranou.

2) Bagetu rozřízněte a nakrájejte na větší kusy, potřete česnekem, vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, navrch dejte větvičky cherry rajčat a zakapejte olivovým olejem.

3) Pečte 10 až 15 minut, nebo dokud chleba nezezlátne.

4) Přidejte mozzarellu a potřete bazalkovým dresinkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát caprese trochu jinak

Předkrm Velmi snadné Italská Saláty Něco lehkého Pečení Bazalka , Rajče Magazín 8/2011
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Salát caprese se samozřejmě připravuje z čerstvých rajčat, bazalky a mozzarelly. Další italskou inspiraci naleznete v našem článku Pod pokličkou italské kuchyně.

Co budete potřebovat

1 francouzská bageta
1 stroužek česneku
2 větvičky cherry rajčat
1 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu
180 g mozzarelly
Na bazalkovo-koprový dresink:
1 hrst bazalkových lístků, nasekaných
1 hrsti nasekaného kopru
30 ml bílého vinného octa
60 ml olivového oleje + na zakápnutí
1 lžička krupicového cukru

Jak na to?

1) Troubu předehřejte na 200 °C a udělejte dresink: Smíchejte bazalku, kopr, ocet, olej, a cukr a dejte stranou.

2) Bagetu rozřízněte a nakrájejte na větší kusy, potřete česnekem, vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, navrch dejte větvičky cherry rajčat a zakapejte olivovým olejem.

3) Pečte 10 až 15 minut, nebo dokud chleba nezezlátne.

4) Přidejte mozzarellu a potřete bazalkovým dresinkem.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019