×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept S pomazánkou z bílých fazolí s česnekem a bazalkou

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

S pomazánkou z bílých fazolí s česnekem a bazalkou

Co budete potřebovat

chléb sedlácký se záparou
3 plechovky bílých fazolí
60 ml extra panenského olivového oleje + k dochucení
3 stroužky česneku, nasekané
sůl
čerstvě mletý pepř
kůra a šťáva z ½ citronu
200 g salámu Milanese, nakrájeného
bazalka na ozdobu
hrubě mletý pepř na ozdobu

Jak na to?

Do mixéru dejte slité fazole (trochu tekutiny uschovejte) s olejem, česnekem, solí, pepřem, šťávou a kůrou z citronu a zpracujte vše dohladka. Pokud by se vám pomazánka zdála příliš hustá, zřeďte ji trochou tekutiny z fazolí. Dochuťte solí a pepřem a namažte na krajíce, navrch dejte salám, ozdobte bylinkami a pepřem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

S pomazánkou z bílých fazolí s česnekem a bazalkou

Svačina Velmi snadné Bazalka Magazín 1/2016 Počet porcí: pro 4-6 osob
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

chléb sedlácký se záparou
3 plechovky bílých fazolí
60 ml extra panenského olivového oleje + k dochucení
3 stroužky česneku, nasekané
sůl
čerstvě mletý pepř
kůra a šťáva z ½ citronu
200 g salámu Milanese, nakrájeného
bazalka na ozdobu
hrubě mletý pepř na ozdobu

Jak na to?

Do mixéru dejte slité fazole (trochu tekutiny uschovejte) s olejem, česnekem, solí, pepřem, šťávou a kůrou z citronu a zpracujte vše dohladka. Pokud by se vám pomazánka zdála příliš hustá, zřeďte ji trochou tekutiny z fazolí. Dochuťte solí a pepřem a namažte na krajíce, navrch dejte salám, ozdobte bylinkami a pepřem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty