×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rýžový koláč

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Rýžový koláč

Co budete potřebovat

250 g rýže basmati ABio
4 stroužky česneku, prolisované
1 brokolice, uvařená a rozebraná na malé růžičky
1 plechovka kukuřice AQ
2 vejce ABio, lehce našlehaná
250 ml smetany ke šlehání
provensálské koření
50 g sušených rajčat, nakrájených na kousky
100 g strouhaného parmazánu
200 g balkánského sýru AQ, nakrájeného na kousky

Jak na to?

Uvařte rýži, ale neproplachujte ji – jen ji sceďte. Promíchejte ji s česnekem, brokolicí, kukuřicí, vajíčky, smetanou, kořením, rajčaty a s 50 g parmazánu. Vlijte do tukem vymazané dortové formy, posypejte balkánským sýrem a zbylým parmazánem a dejte na třicet až čtyřicet minut péct do trouby zahřáté na 180 °C.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rýžový koláč

Velmi snadné Středomořská Moučníky a koláče Pečení Rajče Magazín 1/2010
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

250 g rýže basmati ABio
4 stroužky česneku, prolisované
1 brokolice, uvařená a rozebraná na malé růžičky
1 plechovka kukuřice AQ
2 vejce ABio, lehce našlehaná
250 ml smetany ke šlehání
provensálské koření
50 g sušených rajčat, nakrájených na kousky
100 g strouhaného parmazánu
200 g balkánského sýru AQ, nakrájeného na kousky

Jak na to?

Uvařte rýži, ale neproplachujte ji – jen ji sceďte. Promíchejte ji s česnekem, brokolicí, kukuřicí, vajíčky, smetanou, kořením, rajčaty a s 50 g parmazánu. Vlijte do tukem vymazané dortové formy, posypejte balkánským sýrem a zbylým parmazánem a dejte na třicet až čtyřicet minut péct do trouby zahřáté na 180 °C.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty