×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rychlé hovězí ve woku
30 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Francouzská ,

Rychlé hovězí ve woku

Co budu potřebovat

2 lžičky olivového oleje
75 g kešu oříšků
2 x 350g rump steak
2 stroužky česneku
1–2 chilli papričky
4 jarní cibulky
200 g zelených fazolek
60 ml omáčky hoisin
125 ml kuřecího vývaru

Jak na to?

Polovinu oleje rozpalte ve woku, přidejte oříšky a 1 minutu je opékejte. Pak je vyjměte z pánve, naopak do ní dejte zbytek oleje a opečte na něm maso. Přidejte česnek, papričky i pokrájené cibulky a opékejte dokřupava. Poté do pánve vraťte oříšky, přidejte fazolky, hoisin omáčku i vývar a povařte.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Hovězí bourguignon

    Hlavní chod 30 minut
  • Pomalu pečená kachna po provensálsku

    Hlavní chod nad 60 minut
  • Francouzské brambory

    Hlavní chod 60 minut