×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rychlé hovězí Stroganoff s houbami

Další recepty a články

Boršč
Boršč
Boršč
Boršč
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Kuřecí stehna plněná...
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Ostrá květáková polévka
Ostrá květáková...
Ostrá květáková polévka
Ostrá květáková polévka
Rukolový salát s kozím sýrem a...
Rukolový salát s...
Rukolový salát s kozím sýrem a...
Rukolový salát s kozím sýrem a...

Rychlé hovězí Stroganoff s houbami

Co budete potřebovat

2 lžíce oleje
2 červené cibule, nasekané najemno
4 stroužky česneku, nasekané najemno
400 g libového masa z hovězí kýty nebo roštěnky AQ
1,5 lžičky mleté papriky
sůl, pepř
3–4 lžíce červeného vinného octa
300 ml hovězího vývaru
2 zelené papriky AQ, nasekané na proužky
400 g hnědých žampionů AQ (nebo hříbků)
300 ml smetanového sýru AQ

Jak na to?

Olej rozpalte v pánvi a pak na něm čtyři minuty opékejte cibuli, přisypte česnek a po minutě i maso nakrájené na nudličky a zprudka je opečte, aby se maso zatáhlo. Okořeňte paprikou, osolte a opepřete, promíchejte a přidejte vinný ocet, přiveďte k varu a nechte probublávat tak dlouho, dokud se veškerá tekutina neodpaří. Teprve pak přilijte hovězí vývar a vařte zhruba dvacet minut, pak přidejte papriku a houby a vařte dalších deset minut. Dochuťte solí a na závěr vmíchejte i smetanový sýr.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rychlé hovězí Stroganoff s houbami

Snadné Východoevropská Magazín 12/2010
Průměrné hodnocení 4 (10)

Co budete potřebovat

2 lžíce oleje
2 červené cibule, nasekané najemno
4 stroužky česneku, nasekané najemno
400 g libového masa z hovězí kýty nebo roštěnky AQ
1,5 lžičky mleté papriky
sůl, pepř
3–4 lžíce červeného vinného octa
300 ml hovězího vývaru
2 zelené papriky AQ, nasekané na proužky
400 g hnědých žampionů AQ (nebo hříbků)
300 ml smetanového sýru AQ

Jak na to?

Olej rozpalte v pánvi a pak na něm čtyři minuty opékejte cibuli, přisypte česnek a po minutě i maso nakrájené na nudličky a zprudka je opečte, aby se maso zatáhlo. Okořeňte paprikou, osolte a opepřete, promíchejte a přidejte vinný ocet, přiveďte k varu a nechte probublávat tak dlouho, dokud se veškerá tekutina neodpaří. Teprve pak přilijte hovězí vývar a vařte zhruba dvacet minut, pak přidejte papriku a houby a vařte dalších deset minut. Dochuťte solí a na závěr vmíchejte i smetanový sýr.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Boršč
Boršč
Boršč
Boršč
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Ostrá květáková polévka
Ostrá květáková polévka
Ostrá květáková polévka
Ostrá květáková polévka
Rukolový salát s kozím sýrem a...
Rukolový salát s kozím sýrem a...
Rukolový salát s kozím sýrem a...
Rukolový salát s kozím sýrem a...

Inspirujte se podobnými recepty