Rychlá frittata ze zbylých brambor
Ingredience
4 | uvařené brambory (které zbyly) |
1 | červená paprika |
1 | žlutá paprika |
½ | cibule |
⅓ lilku | |
15 g | másla |
3 | vejce |
60 ml | smetany na vaření |
sůl, pepř | |
1 | hrst petrželky |
Postup přípravy
1. Vařené brambory nakrájejte na kolečka. Očištěné papriky s cibulí nakrájejte na nudličky, lilek na kostičky. Pokud máte i nějakou přílohovou zeleninu z předešlého dne, můžete ji do frittaty použít místo čerstvé.
2. Pokrájenou zeleninu opékejte 2 minuty na másle ve větší žáruvzdorné pánvi. Obložte kolečky brambor a přelijte vejci rozkvedlanými se smetanou, solí a pepřem.
3. Zapékejte 10 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Podávejte zasypané petrželkou či jinou natí, kterou máte doma.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY