
Rychlá frittata ze zbylých brambor
Postup přípravy
1. Vařené brambory nakrájejte na kolečka. Očištěné papriky s cibulí nakrájejte na nudličky, lilek na kostičky. Pokud máte i nějakou přílohovou zeleninu z předešlého dne, můžete ji do frittaty použít místo čerstvé.
2. Pokrájenou zeleninu opékejte 2 minuty na másle ve větší žáruvzdorné pánvi. Obložte kolečky brambor a přelijte vejci rozkvedlanými se smetanou, solí a pepřem.
3. Zapékejte 10 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Podávejte zasypané petrželkou či jinou natí, kterou máte doma.
Pomohl vám recept?
3hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod