×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Rybí filety s olivovou salsou

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...

Rybí filety s olivovou salsou

Co budete potřebovat

85 g vypeckovaných zelených oliv
2 šalotky
2 lžíce petrželky AQ
1 lžíce červeného vinného octa
60 ml olivového oleje
sůl
pepř
300 g cherry rajčat
600–800 g filetů z mořských ryb AQ nebo pangasia
1 lžíce citronové šťávy ABio
zelené fazolky AQ

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem a v míse smíchejte nasekané olivy, šalotky, petrželku, ocet a 2 lžíce oleje. Podle chuti opepřete. Rajčata vyskládejte na plech, zastříkněte dalšími 2 lžícemi oleje a pak osolte a opepřete. Pečte 10 minut doměkka. Mezitím rozpalte zbylý olej v pánvi, rybu osolte a pak ji 3 minuty z každé strany opečte. Sejmě­te z ohně a zastříkněte citronovou šťá­vou. Rybu podávejte s olivovou salsou, pečenými rajčaty a krátce povařenými zelenými fazolkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rybí filety s olivovou salsou

Hlavní chod Velmi snadné Česká Magazín 3/2013
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

85 g vypeckovaných zelených oliv
2 šalotky
2 lžíce petrželky AQ
1 lžíce červeného vinného octa
60 ml olivového oleje
sůl
pepř
300 g cherry rajčat
600–800 g filetů z mořských ryb AQ nebo pangasia
1 lžíce citronové šťávy ABio
zelené fazolky AQ

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem a v míse smíchejte nasekané olivy, šalotky, petrželku, ocet a 2 lžíce oleje. Podle chuti opepřete. Rajčata vyskládejte na plech, zastříkněte dalšími 2 lžícemi oleje a pak osolte a opepřete. Pečte 10 minut doměkka. Mezitím rozpalte zbylý olej v pánvi, rybu osolte a pak ji 3 minuty z každé strany opečte. Sejmě­te z ohně a zastříkněte citronovou šťá­vou. Rybu podávejte s olivovou salsou, pečenými rajčaty a krátce povařenými zelenými fazolkami.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...

Inspirujte se podobnými recepty