×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rybí filety s olivovou salsou

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Rybí filety s olivovou salsou

Co budete potřebovat

85 g vypeckovaných zelených oliv
2 šalotky
2 lžíce petrželky AQ
1 lžíce červeného vinného octa
60 ml olivového oleje
sůl
pepř
300 g cherry rajčat
600–800 g filetů z mořských ryb AQ nebo pangasia
1 lžíce citronové šťávy ABio
zelené fazolky AQ

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem a v míse smíchejte nasekané olivy, šalotky, petrželku, ocet a 2 lžíce oleje. Podle chuti opepřete. Rajčata vyskládejte na plech, zastříkněte dalšími 2 lžícemi oleje a pak osolte a opepřete. Pečte 10 minut doměkka. Mezitím rozpalte zbylý olej v pánvi, rybu osolte a pak ji 3 minuty z každé strany opečte. Sejmě­te z ohně a zastříkněte citronovou šťá­vou. Rybu podávejte s olivovou salsou, pečenými rajčaty a krátce povařenými zelenými fazolkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rybí filety s olivovou salsou

Hlavní chod Velmi snadné Česká Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 3/2013
Průměrné hodnocení 4 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

85 g vypeckovaných zelených oliv
2 šalotky
2 lžíce petrželky AQ
1 lžíce červeného vinného octa
60 ml olivového oleje
sůl
pepř
300 g cherry rajčat
600–800 g filetů z mořských ryb AQ nebo pangasia
1 lžíce citronové šťávy ABio
zelené fazolky AQ

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem a v míse smíchejte nasekané olivy, šalotky, petrželku, ocet a 2 lžíce oleje. Podle chuti opepřete. Rajčata vyskládejte na plech, zastříkněte dalšími 2 lžícemi oleje a pak osolte a opepřete. Pečte 10 minut doměkka. Mezitím rozpalte zbylý olej v pánvi, rybu osolte a pak ji 3 minuty z každé strany opečte. Sejmě­te z ohně a zastříkněte citronovou šťá­vou. Rybu podávejte s olivovou salsou, pečenými rajčaty a krátce povařenými zelenými fazolkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.