×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rybí filety s olivovou salsou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Rybí filety s olivovou salsou

Co budete potřebovat

85 g vypeckovaných zelených oliv
2 šalotky
2 lžíce petrželky AQ
1 lžíce červeného vinného octa
60 ml olivového oleje
sůl
pepř
300 g cherry rajčat
600–800 g filetů z mořských ryb AQ nebo pangasia
1 lžíce citronové šťávy ABio
zelené fazolky AQ

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem a v míse smíchejte nasekané olivy, šalotky, petrželku, ocet a 2 lžíce oleje. Podle chuti opepřete. Rajčata vyskládejte na plech, zastříkněte dalšími 2 lžícemi oleje a pak osolte a opepřete. Pečte 10 minut doměkka. Mezitím rozpalte zbylý olej v pánvi, rybu osolte a pak ji 3 minuty z každé strany opečte. Sejmě­te z ohně a zastříkněte citronovou šťá­vou. Rybu podávejte s olivovou salsou, pečenými rajčaty a krátce povařenými zelenými fazolkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rybí filety s olivovou salsou

Hlavní chod Velmi snadné Česká Magazín 3/2013
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

85 g vypeckovaných zelených oliv
2 šalotky
2 lžíce petrželky AQ
1 lžíce červeného vinného octa
60 ml olivového oleje
sůl
pepř
300 g cherry rajčat
600–800 g filetů z mořských ryb AQ nebo pangasia
1 lžíce citronové šťávy ABio
zelené fazolky AQ

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem a v míse smíchejte nasekané olivy, šalotky, petrželku, ocet a 2 lžíce oleje. Podle chuti opepřete. Rajčata vyskládejte na plech, zastříkněte dalšími 2 lžícemi oleje a pak osolte a opepřete. Pečte 10 minut doměkka. Mezitím rozpalte zbylý olej v pánvi, rybu osolte a pak ji 3 minuty z každé strany opečte. Sejmě­te z ohně a zastříkněte citronovou šťá­vou. Rybu podávejte s olivovou salsou, pečenými rajčaty a krátce povařenými zelenými fazolkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty