×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Ryba v koriandrové krustičce

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Ryba v koriandrové krustičce

Co budete potřebovat

1 svazek čerstvého koriandru, nasekaný
1 stroužek česneku
šťáva z jednoho citronu ABio
1 cm dlouhý kus zázvoru, oloupaný
1 zelená chilli paprička, zbavená semen
1 lžička třtinového cukru AQ
100 g sušeného strouhaného kokosu
sůl
3 lžíce másla
800 g filetu z mořských ryb AQ
rýže AQ jako příloha

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Koriandr, česnek, šťávu z citronu, zázvor a chilli rozmixujte. Pak ke směsi přidejte cukr, kokos a sůl.
2. Utrhněte čtyři velké kusy alobalu, jemně je vymažte máslem, doprostřed každého dejte dvě lžíce směsi na krustu a na ni pak jednu porci ryby. Povrch pokryjte zbylou směsí a kouskem másla, fólii zabalte a dejte péct na plech potažený pečicím papírem. Ryba by mela být hotová za dvacet minut. Podávejte s rýží.
TIP - Balíček s rybou v alobalu si otevřete každý až na talíři – vůně se na vás vyvalí i s úžasnou chutí. K rybě můžete připravit omáčku z bílého jogurtu, pár kapek citronu a špetky soli.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ryba v koriandrové krustičce

Hlavní chod Snadné Středomořská Chilli paprička Magazín 4/2010
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

1 svazek čerstvého koriandru, nasekaný
1 stroužek česneku
šťáva z jednoho citronu ABio
1 cm dlouhý kus zázvoru, oloupaný
1 zelená chilli paprička, zbavená semen
1 lžička třtinového cukru AQ
100 g sušeného strouhaného kokosu
sůl
3 lžíce másla
800 g filetu z mořských ryb AQ
rýže AQ jako příloha

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Koriandr, česnek, šťávu z citronu, zázvor a chilli rozmixujte. Pak ke směsi přidejte cukr, kokos a sůl.
2. Utrhněte čtyři velké kusy alobalu, jemně je vymažte máslem, doprostřed každého dejte dvě lžíce směsi na krustu a na ni pak jednu porci ryby. Povrch pokryjte zbylou směsí a kouskem másla, fólii zabalte a dejte péct na plech potažený pečicím papírem. Ryba by mela být hotová za dvacet minut. Podávejte s rýží.
TIP - Balíček s rybou v alobalu si otevřete každý až na talíři – vůně se na vás vyvalí i s úžasnou chutí. K rybě můžete připravit omáčku z bílého jogurtu, pár kapek citronu a špetky soli.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty