Růžičková kapusta v horčičném nálevu
Ingredience
1 kg | růžičkové kapusty |
4 | šalotky |
2 | hrsti kopru |
2 | lžíce hořčičného semínka |
20 g | cukru |
2 | lžíce soli |
100 ml | vody |
200 ml | octa |
Postup přípravy
1. Růžičkovou kapustu očistěte. Oloupané šalotky přepulte.
2. Do sklenic rovnoměrně rozdělte šalotky, kopr a hořčičná semínka. Naplňte kapustičkami. Přisypte cukr a sůl, dolijte octem, vodou a zavařte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY