
Hovězí rumpsteak s japonským salátem
Postup přípravy
Asijská kuchyně bývá pro nás velkou inspirací. Už jste vyzkoušeli lahodný japonský salát s výborným hovězím steakem?
Nejprve si připravte dresink:
1) V míse smíchejte 1 malou nastrouhanou mrkev, 3 lžíce saké, 1 lžíci sójové omáčky, 1 lžičku sezamového oleje, 1 na jemno nasekanou šalotku, a 1 lžíci čerstvého nastrouhaného zázvoru.
Poté se vrhněte na steak:
2) Na rozpálené pánvi zlehka potřené olejem grilujte 2 minuty z každé strany 250g rump steak.
3) Poté jej zabalte do alobalu a nechte zhruba 10 minut dojít v troubě rozpálené na 120 °C.
4) Steak nakrájejte na tenké plátky.
5) Podávejte na listech ze 2 salátů little gem, s plátky z 8 ředkviček, přelité dresinkem.
Pomohl vám recept?
8hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod