×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rukolový salát s kozím sýrem a bulgurem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Rukolový salát s kozím sýrem a bulgurem

Co budete potřebovat

½–1 hrnek bulguru
1 červená cibule
3 lžíce červeného vinného octa
3/4 lžičky dijonské hořčice
60 ml olivového oleje
sůl
pepř
120 g rukoly
340 g cherry rajčat
90 g sýru Buche

Jak na to?

Bulgur vsypte do hrnce, přidejte půlku cibule a zalijte studenou vodou, aby sahala asi 5 cm nad bulgur. Přiveďte k varu, snižte plamen a 5 minut vařte, sejměte z ohně a nechte 15 minut stát. Poté sceďte, cibuli vyhoďte a bulgur dejte do mísy.
Druhou půlku cibule najem­no nasekejte. V míse smíchejte ocet s hořčicí. Pak k nim pomalu a za stálého míchání přilévejte olej. Vmíchejte nasekanou cibuli a podle chuti osolte a opepřete. Polovinou dresinku zalijte ještě vlahý bulgur a nechte zchladnout.
Polovinu rukoly dejte na servírovací mísu, přidejte polovinu bulguru, navrch dejte polovinu rajčat a polovinu sýru, pak zopakujte vrstvení se zbývajícími přísadami a zastříkněte zbylým dresinkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rukolový salát s kozím sýrem a bulgurem

Snadné Východoevropská Saláty Kozí sýr , Farmářské recepty , Jarní saláty , Rajče Magazín 9/2013
Průměrné hodnocení 3 (9)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

½–1 hrnek bulguru
1 červená cibule
3 lžíce červeného vinného octa
3/4 lžičky dijonské hořčice
60 ml olivového oleje
sůl
pepř
120 g rukoly
340 g cherry rajčat
90 g sýru Buche

Jak na to?

Bulgur vsypte do hrnce, přidejte půlku cibule a zalijte studenou vodou, aby sahala asi 5 cm nad bulgur. Přiveďte k varu, snižte plamen a 5 minut vařte, sejměte z ohně a nechte 15 minut stát. Poté sceďte, cibuli vyhoďte a bulgur dejte do mísy.
Druhou půlku cibule najem­no nasekejte. V míse smíchejte ocet s hořčicí. Pak k nim pomalu a za stálého míchání přilévejte olej. Vmíchejte nasekanou cibuli a podle chuti osolte a opepřete. Polovinou dresinku zalijte ještě vlahý bulgur a nechte zchladnout.
Polovinu rukoly dejte na servírovací mísu, přidejte polovinu bulguru, navrch dejte polovinu rajčat a polovinu sýru, pak zopakujte vrstvení se zbývajícími přísadami a zastříkněte zbylým dresinkem.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.