Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pomazánka rozhuda

Další recepty a články

Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený...
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem

Pomazánka rozhuda

Tip do kuchyně

 

Pomazánku můžete také podávat k vařeným nebo pečeným bramborům jako dip.

Co budete potřebovat

150 g másla, změklého
500 g polotučného tvarohu nebo lučiny
50–100 ml 40% smetany
1 cibule, najemno pokrájená
4 lžíce pažitky + na ozdobu, najemno pokrájené
sůl
pepř
1 rovná lžička cukru
chléb nebo brambory (vařené, pečené) k podávání

Jak na to?

Připravte si lahodnou tvarohovou pomazánku rozhuda.

1) Máslo utřete do pěny, přidejte tvaroh a podle potřeby zřeďte smetanou. Důkladně prošlehejte.

2) Přisypte cibuli a pažitku, podle chuti osolte, opepřete a přidejte lžičku cukru.

3) Vyšlehejte hladkou pomazánku.

4) Chleby potřete silnější vrstvou rozhudy a ozdobte pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pomazánka rozhuda

Příloha Velmi snadné Česká Pomazánky Bez vaření Pažitka
Průměrné hodnocení 5 (5)

Tip do kuchyně

 

Pomazánku můžete také podávat k vařeným nebo pečeným bramborům jako dip.

Co budete potřebovat

150 g másla, změklého
500 g polotučného tvarohu nebo lučiny
50–100 ml 40% smetany
1 cibule, najemno pokrájená
4 lžíce pažitky + na ozdobu, najemno pokrájené
sůl
pepř
1 rovná lžička cukru
chléb nebo brambory (vařené, pečené) k podávání

Jak na to?

Připravte si lahodnou tvarohovou pomazánku rozhuda.

1) Máslo utřete do pěny, přidejte tvaroh a podle potřeby zřeďte smetanou. Důkladně prošlehejte.

2) Přisypte cibuli a pažitku, podle chuti osolte, opepřete a přidejte lžičku cukru.

3) Vyšlehejte hladkou pomazánku.

4) Chleby potřete silnější vrstvou rozhudy a ozdobte pažitkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem

Inspirujte se podobnými recepty