×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Pomazánka rozhuda

Další recepty a články

Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka...
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Pomazánka rozhuda

Tip do kuchyně

 

Pomazánku můžete také podávat k vařeným nebo pečeným bramborům jako dip.

Co budete potřebovat

150 g másla, změklého
500 g polotučného tvarohu nebo lučiny
50–100 ml 40% smetany
1 cibule, najemno pokrájená
4 lžíce pažitky + na ozdobu, najemno pokrájené
sůl
pepř
1 rovná lžička cukru
chléb nebo brambory (vařené, pečené) k podávání

Jak na to?

Připravte si lahodnou tvarohovou pomazánku rozhuda.

1) Máslo utřete do pěny, přidejte tvaroh a podle potřeby zřeďte smetanou. Důkladně prošlehejte.

2) Přisypte cibuli a pažitku, podle chuti osolte, opepřete a přidejte lžičku cukru.

3) Vyšlehejte hladkou pomazánku.

4) Chleby potřete silnější vrstvou rozhudy a ozdobte pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pomazánka rozhuda

Příloha Velmi snadné Česká Pomazánky Bez vaření
Průměrné hodnocení 4 (4)

Tip do kuchyně

 

Pomazánku můžete také podávat k vařeným nebo pečeným bramborům jako dip.

Co budete potřebovat

150 g másla, změklého
500 g polotučného tvarohu nebo lučiny
50–100 ml 40% smetany
1 cibule, najemno pokrájená
4 lžíce pažitky + na ozdobu, najemno pokrájené
sůl
pepř
1 rovná lžička cukru
chléb nebo brambory (vařené, pečené) k podávání

Jak na to?

Připravte si lahodnou tvarohovou pomazánku rozhuda.

1) Máslo utřete do pěny, přidejte tvaroh a podle potřeby zřeďte smetanou. Důkladně prošlehejte.

2) Přisypte cibuli a pažitku, podle chuti osolte, opepřete a přidejte lžičku cukru.

3) Vyšlehejte hladkou pomazánku.

4) Chleby potřete silnější vrstvou rozhudy a ozdobte pažitkou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty