Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Rostbíf z baby beef

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Rostbíf z baby beef

Co budete potřebovat

2× 300g steak z vrchního
šálu baby beef
Na marinádu
1 lžíce celozrnné hořčice
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička worcesterské
omáčky
½ lžičky medu
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce olivového oleje
Na hranolky
400 g brambor, oloupaných,
nakrájených na hranolky
3 velké mrkve, oloupané,
nakrájené na hranolky
olivový olej
hrubá sůl
Na dip
200 ml majonézy
2 lžíce dijonské hořčice

Jak na to?

V misce smíchejte obě hořčice, přidejte worcester, med, sůl a pepř. Marinádou potřete celé maso a zabalte do potravinářské fólie. Dobře utáhněte a přes noc nechte v lednici. Půl hodiny před opékáním maso vyndejte a troubu rozehřejte na 140°C. Maso lehce potřete olejem a na pánvi se silnějším dnem ho opečte 2–3 minuty z každé strany. Maso přeneste do pekáčku a vložte do trouby. Pečte 5 minut. Pak maso vyndejte, zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočívat.
Osušené hranolky z brambor i mrkve nasypte na plech vyložený pečicím papírem, pokapejte olivovým olejem, promíchejte a osolte. Pečte pod grilem na 200°C, dokud nejsou uprostřed měkké a na povrchu křupavé. Trvá to asi 40 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rostbíf z baby beef

Snadné Magazín 3/2015
(0)

Co budete potřebovat

2× 300g steak z vrchního
šálu baby beef
Na marinádu
1 lžíce celozrnné hořčice
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička worcesterské
omáčky
½ lžičky medu
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce olivového oleje
Na hranolky
400 g brambor, oloupaných,
nakrájených na hranolky
3 velké mrkve, oloupané,
nakrájené na hranolky
olivový olej
hrubá sůl
Na dip
200 ml majonézy
2 lžíce dijonské hořčice

Jak na to?

V misce smíchejte obě hořčice, přidejte worcester, med, sůl a pepř. Marinádou potřete celé maso a zabalte do potravinářské fólie. Dobře utáhněte a přes noc nechte v lednici. Půl hodiny před opékáním maso vyndejte a troubu rozehřejte na 140°C. Maso lehce potřete olejem a na pánvi se silnějším dnem ho opečte 2–3 minuty z každé strany. Maso přeneste do pekáčku a vložte do trouby. Pečte 5 minut. Pak maso vyndejte, zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočívat.
Osušené hranolky z brambor i mrkve nasypte na plech vyložený pečicím papírem, pokapejte olivovým olejem, promíchejte a osolte. Pečte pod grilem na 200°C, dokud nejsou uprostřed měkké a na povrchu křupavé. Trvá to asi 40 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Inspirujte se podobnými recepty