×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Rostbíf z baby beef

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Rostbíf z baby beef

Co budete potřebovat

2× 300g steak z vrchního
šálu baby beef
Na marinádu
1 lžíce celozrnné hořčice
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička worcesterské
omáčky
½ lžičky medu
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce olivového oleje
Na hranolky
400 g brambor, oloupaných,
nakrájených na hranolky
3 velké mrkve, oloupané,
nakrájené na hranolky
olivový olej
hrubá sůl
Na dip
200 ml majonézy
2 lžíce dijonské hořčice

Jak na to?

V misce smíchejte obě hořčice, přidejte worcester, med, sůl a pepř. Marinádou potřete celé maso a zabalte do potravinářské fólie. Dobře utáhněte a přes noc nechte v lednici. Půl hodiny před opékáním maso vyndejte a troubu rozehřejte na 140°C. Maso lehce potřete olejem a na pánvi se silnějším dnem ho opečte 2–3 minuty z každé strany. Maso přeneste do pekáčku a vložte do trouby. Pečte 5 minut. Pak maso vyndejte, zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočívat.
Osušené hranolky z brambor i mrkve nasypte na plech vyložený pečicím papírem, pokapejte olivovým olejem, promíchejte a osolte. Pečte pod grilem na 200°C, dokud nejsou uprostřed měkké a na povrchu křupavé. Trvá to asi 40 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rostbíf z baby beef

Snadné Magazín 3/2015
(0)

Co budete potřebovat

2× 300g steak z vrchního
šálu baby beef
Na marinádu
1 lžíce celozrnné hořčice
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička worcesterské
omáčky
½ lžičky medu
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce olivového oleje
Na hranolky
400 g brambor, oloupaných,
nakrájených na hranolky
3 velké mrkve, oloupané,
nakrájené na hranolky
olivový olej
hrubá sůl
Na dip
200 ml majonézy
2 lžíce dijonské hořčice

Jak na to?

V misce smíchejte obě hořčice, přidejte worcester, med, sůl a pepř. Marinádou potřete celé maso a zabalte do potravinářské fólie. Dobře utáhněte a přes noc nechte v lednici. Půl hodiny před opékáním maso vyndejte a troubu rozehřejte na 140°C. Maso lehce potřete olejem a na pánvi se silnějším dnem ho opečte 2–3 minuty z každé strany. Maso přeneste do pekáčku a vložte do trouby. Pečte 5 minut. Pak maso vyndejte, zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočívat.
Osušené hranolky z brambor i mrkve nasypte na plech vyložený pečicím papírem, pokapejte olivovým olejem, promíchejte a osolte. Pečte pod grilem na 200°C, dokud nejsou uprostřed měkké a na povrchu křupavé. Trvá to asi 40 minut.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Inspirujte se podobnými recepty