×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Rostbíf z baby beef

Další recepty a články

Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým...
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...

Rostbíf z baby beef

Co budete potřebovat

2× 300g steak z vrchního
šálu baby beef
Na marinádu
1 lžíce celozrnné hořčice
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička worcesterské
omáčky
½ lžičky medu
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce olivového oleje
Na hranolky
400 g brambor, oloupaných,
nakrájených na hranolky
3 velké mrkve, oloupané,
nakrájené na hranolky
olivový olej
hrubá sůl
Na dip
200 ml majonézy
2 lžíce dijonské hořčice

Jak na to?

V misce smíchejte obě hořčice, přidejte worcester, med, sůl a pepř. Marinádou potřete celé maso a zabalte do potravinářské fólie. Dobře utáhněte a přes noc nechte v lednici. Půl hodiny před opékáním maso vyndejte a troubu rozehřejte na 140°C. Maso lehce potřete olejem a na pánvi se silnějším dnem ho opečte 2–3 minuty z každé strany. Maso přeneste do pekáčku a vložte do trouby. Pečte 5 minut. Pak maso vyndejte, zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočívat.
Osušené hranolky z brambor i mrkve nasypte na plech vyložený pečicím papírem, pokapejte olivovým olejem, promíchejte a osolte. Pečte pod grilem na 200°C, dokud nejsou uprostřed měkké a na povrchu křupavé. Trvá to asi 40 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rostbíf z baby beef

Snadné Magazín 3/2015
(0)

Co budete potřebovat

2× 300g steak z vrchního
šálu baby beef
Na marinádu
1 lžíce celozrnné hořčice
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička worcesterské
omáčky
½ lžičky medu
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce olivového oleje
Na hranolky
400 g brambor, oloupaných,
nakrájených na hranolky
3 velké mrkve, oloupané,
nakrájené na hranolky
olivový olej
hrubá sůl
Na dip
200 ml majonézy
2 lžíce dijonské hořčice

Jak na to?

V misce smíchejte obě hořčice, přidejte worcester, med, sůl a pepř. Marinádou potřete celé maso a zabalte do potravinářské fólie. Dobře utáhněte a přes noc nechte v lednici. Půl hodiny před opékáním maso vyndejte a troubu rozehřejte na 140°C. Maso lehce potřete olejem a na pánvi se silnějším dnem ho opečte 2–3 minuty z každé strany. Maso přeneste do pekáčku a vložte do trouby. Pečte 5 minut. Pak maso vyndejte, zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočívat.
Osušené hranolky z brambor i mrkve nasypte na plech vyložený pečicím papírem, pokapejte olivovým olejem, promíchejte a osolte. Pečte pod grilem na 200°C, dokud nejsou uprostřed měkké a na povrchu křupavé. Trvá to asi 40 minut.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...

Inspirujte se podobnými recepty