×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Roláda s kaštany

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřové a kapří řízečky...
Vepřové a kapří...
Vepřové a kapří řízečky...
Vepřové a kapří řízečky...
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové...
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové kostky s...

Roláda s kaštany

Co budete potřebovat

1 kg kuřecích prsních řízků
sůl a pepř
200 g anglické slaniny, plátky
300 g žampionů
100 g jedlých kaštanů
1 hrst hladkolisté petrželky
150 g hladké mouky
4 vejce
200 g kukuřičné strouhanky
200 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Kuřecí řízky podélně z boku nakrojte a rozklepejte na větší celistvé díly. Osolte a opepřete.
2. Na nádivku na pánvi opečte nadrobno nakrájenou slaninu, žampiony na plátky a oloupané kaštany na kousky, 10 minut. Osolte, opepřete a vmíchejte nadrobno nasekanou petrželku.
3. Maso položte na potravinovou fólii, poklaďte ho 3–4 lžícemi nádivky, dál od kraje, a pevně zarolujte pomocí fólie do jednotlivých rolád.
4. Ve větším hrnci přiveďte vodu k varu. Vložte rolády a vařte na mírném ohni 10 minut. Vyjměte a nechte vychladnout.
5. Do tří hlubokých talířů připravte zvlášť mouku, vyšlehaná vejce a strouhanku. Rolády zbavte fólie a obalte v trojobalu. Na pánvi v rozpáleném oleji smažte dozlatova ze všech stran, přibližně 10 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Roláda s kaštany

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Vánoce Bez laktózy Magazín 12/2019 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

1 kg kuřecích prsních řízků
sůl a pepř
200 g anglické slaniny, plátky
300 g žampionů
100 g jedlých kaštanů
1 hrst hladkolisté petrželky
150 g hladké mouky
4 vejce
200 g kukuřičné strouhanky
200 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Kuřecí řízky podélně z boku nakrojte a rozklepejte na větší celistvé díly. Osolte a opepřete.
2. Na nádivku na pánvi opečte nadrobno nakrájenou slaninu, žampiony na plátky a oloupané kaštany na kousky, 10 minut. Osolte, opepřete a vmíchejte nadrobno nasekanou petrželku.
3. Maso položte na potravinovou fólii, poklaďte ho 3–4 lžícemi nádivky, dál od kraje, a pevně zarolujte pomocí fólie do jednotlivých rolád.
4. Ve větším hrnci přiveďte vodu k varu. Vložte rolády a vařte na mírném ohni 10 minut. Vyjměte a nechte vychladnout.
5. Do tří hlubokých talířů připravte zvlášť mouku, vyšlehaná vejce a strouhanku. Rolády zbavte fólie a obalte v trojobalu. Na pánvi v rozpáleném oleji smažte dozlatova ze všech stran, přibližně 10 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřové a kapří řízečky...
Vepřové a kapří...
Vepřové a kapří řízečky...
Vepřové a kapří řízečky...
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové...
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové kostky s...

Inspirujte se podobnými recepty