Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Roláda s kaštany

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na...
Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na tymiánu 
Novoroční mandlový dort s...
Novoroční mandlový...
Novoroční mandlový dort s...
Novoroční mandlový dort s...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v těstíčku

Roláda s kaštany

Co budete potřebovat

1 kg kuřecích prsních řízků
sůl a pepř
200 g anglické slaniny, plátky
300 g žampionů
100 g jedlých kaštanů
1 hrst hladkolisté petrželky
150 g hladké mouky
4 vejce
200 g kukuřičné strouhanky
200 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Kuřecí řízky podélně z boku nakrojte a rozklepejte na větší celistvé díly. Osolte a opepřete.
2. Na nádivku na pánvi opečte nadrobno nakrájenou slaninu, žampiony na plátky a oloupané kaštany na kousky, 10 minut. Osolte, opepřete a vmíchejte nadrobno nasekanou petrželku.
3. Maso položte na potravinovou fólii, poklaďte ho 3–4 lžícemi nádivky, dál od kraje, a pevně zarolujte pomocí fólie do jednotlivých rolád.
4. Ve větším hrnci přiveďte vodu k varu. Vložte rolády a vařte na mírném ohni 10 minut. Vyjměte a nechte vychladnout.
5. Do tří hlubokých talířů připravte zvlášť mouku, vyšlehaná vejce a strouhanku. Rolády zbavte fólie a obalte v trojobalu. Na pánvi v rozpáleném oleji smažte dozlatova ze všech stran, přibližně 10 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Roláda s kaštany

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Vánoce Bez laktózy Magazín 12/2019 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

1 kg kuřecích prsních řízků
sůl a pepř
200 g anglické slaniny, plátky
300 g žampionů
100 g jedlých kaštanů
1 hrst hladkolisté petrželky
150 g hladké mouky
4 vejce
200 g kukuřičné strouhanky
200 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Kuřecí řízky podélně z boku nakrojte a rozklepejte na větší celistvé díly. Osolte a opepřete.
2. Na nádivku na pánvi opečte nadrobno nakrájenou slaninu, žampiony na plátky a oloupané kaštany na kousky, 10 minut. Osolte, opepřete a vmíchejte nadrobno nasekanou petrželku.
3. Maso položte na potravinovou fólii, poklaďte ho 3–4 lžícemi nádivky, dál od kraje, a pevně zarolujte pomocí fólie do jednotlivých rolád.
4. Ve větším hrnci přiveďte vodu k varu. Vložte rolády a vařte na mírném ohni 10 minut. Vyjměte a nechte vychladnout.
5. Do tří hlubokých talířů připravte zvlášť mouku, vyšlehaná vejce a strouhanku. Rolády zbavte fólie a obalte v trojobalu. Na pánvi v rozpáleném oleji smažte dozlatova ze všech stran, přibližně 10 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na...
Vepřový bůček na tymiánu 
Vepřový bůček na tymiánu 
Novoroční mandlový dort s...
Novoroční mandlový...
Novoroční mandlový dort s...
Novoroční mandlový dort s...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v těstíčku

Inspirujte se podobnými recepty