×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rizoto s kukuřicí
15 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Italská ,

Rizoto s kukuřicí

Co budu potřebovat

280 g jasmínové rýže
sůl
1/2 sáčku mražené kukuřice
20 krevet
olivový olej
2 lžíce sezamového oleje
4 jarní cibulky
3 chilli papričky
koriandrové a mátové lístky

Jak na to?

Rýži uvařte v osolené vodě doměkka. Na poslední 3 minuty k ní přidejte kukuřici. Pak sceďte. Krevety potřete olivovým olejem, grilujte 3 minuty z každé strany a osolte. Sezamový olej rozpalte v pánvi, přisypte rýži s kukuřicí, cibulky, chilli papričky a 5 minut opékejte. Přidejte krevety a posypte bylinkami.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Koláč z listového těsta s tuňákem a kukuřicí

    Moučníky a koláče 30 minut
  • Grilované kukuřičné klasy

    Vegetariánské 30 minut
  • Pikantní salát s fazolemi a grilovanou kukuřicí

    Saláty 30 minut