Rizoto s kukuřicí
Ingredience
280 g | jasmínové rýže |
sůl | |
1 | plechovka kukuřice |
20 | krevet |
olivový olej | |
2 | lžíce sezamového oleje |
4 | jarní cibulky |
3 | chilli papričky |
koriandrové a mátové lístky |
Postup přípravy
Rýži uvařte v osolené vodě doměkka. Na poslední 3 minuty k ní přidejte kukuřici. Pak sceďte. Krevety potřete olivovým olejem, grilujte 3 minuty z každé strany a osolte. Sezamový olej rozpalte v pánvi, přisypte rýži s kukuřicí, cibulky, chilli papričky a 5 minut opékejte. Přidejte krevety a posypte bylinkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY