×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rizoto s houbami a Lučinou
15 minut , Velmi snadné ,

Rizoto s houbami a Lučinou

Co budu potřebovat

200 g rýže na rizoto
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
700 ml zeleninového vývaru
2 balení Lučiny 100 g
1 stroužek česneku, na plátky
2 žampiony portobello, na kostky
rozmarýn

Jak na to?

Rýži osmahněte na lžíci oleje, vsypte do pekáče, osolte a zalijte vývarem. Při 120 °C upečte v troubě doměkka. Vyjměte a vmíchejte Lučinu. V pánvi krátce opečte na zbylém oleji česnek, přidejte houby a rozmarýn, opečte je a posypte jimi rizoto.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Bavorský čočkový eintopf

    Z jednoho hrnce nad 60 minut
  • Boršč

    Polévky nad 60 minut
  • Brokolicové nugetky s čedarem

    Vegetariánské 60 minut