1
Bagetu rozpulte a vydlabejte střídku. Rozdrobte ji a rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte pár minut v troubě na 200 °C.
2
V pánvi rozehřejte olej a maso opékejte z každé strany 4–5 minut, aby bylo středně propečené. Nebo déle, pokud chcete víc propečené. Osolte a opepřete.
3
230 g špenátu rozmixujte a promíchejte se střídkou. Osolte a opepřete.
4
Plátky masa přendejte na plech a posypte špenátovou směsí. Přelijte výpekem z masa a zapékejte 5 minut na 180 °C.
5
Maso před podáváním ozdobte zbývajícími lístky špenátu, mátou a petrželkou.
1
Bagetu rozpulte a vydlabejte střídku. Rozdrobte ji a rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte pár minut v troubě na 200 °C.
2
V pánvi rozehřejte olej a maso opékejte z každé strany 4–5 minut, aby bylo středně propečené. Nebo déle, pokud chcete víc propečené. Osolte a opepřete.
3
230 g špenátu rozmixujte a promíchejte se střídkou. Osolte a opepřete.
4
Plátky masa přendejte na plech a posypte špenátovou směsí. Přelijte výpekem z masa a zapékejte 5 minut na 180 °C.
5
Maso před podáváním ozdobte zbývajícími lístky špenátu, mátou a petrželkou.