Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Rigatoni s bazalkovým pestem

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Rigatoni s bazalkovým pestem

Co budete potřebovat

400 g těstovin mezzi rigatoni
2 lžíce piniových oříšků (lze nahradit mandlemi)
1 stroužek česneku
špetka soli
75 g čerstvých bazalkových lístků
100 ml olivového oleje
2 lžíce strouhaného parmazánu
3–4 lžíce citronové šťávy

Jak na to?

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly al dente neboli na skus. Mezitím v robotu rozmixujte nasucho opražené pinie nebo mandle, česnek, sůl, bazalku, olej, parmazán a citronovou šťávu. Těstoviny sceďte a smíchejte s pestem. Ihned podávejte, posypané parmazánem a pokapané olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rigatoni s bazalkovým pestem

Hlavní chod Snadné Italská Březen , Bazalka Magazín 8/2013
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

400 g těstovin mezzi rigatoni
2 lžíce piniových oříšků (lze nahradit mandlemi)
1 stroužek česneku
špetka soli
75 g čerstvých bazalkových lístků
100 ml olivového oleje
2 lžíce strouhaného parmazánu
3–4 lžíce citronové šťávy

Jak na to?

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly al dente neboli na skus. Mezitím v robotu rozmixujte nasucho opražené pinie nebo mandle, česnek, sůl, bazalku, olej, parmazán a citronovou šťávu. Těstoviny sceďte a smíchejte s pestem. Ihned podávejte, posypané parmazánem a pokapané olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty