Další recepty a články
Restované vepřové nudličky s paprikovým salátem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Vepřovou panenku očistěte a nakrájejte na nudličky. Cibule oloupejte a nakrájejte na tenká půlkolečka. Maso vložte spolu s polovinou cibule do uzavíratelného plastového sáčku.
2. Rozmíchejte worcestrovou omáčku se sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, medem, sezamovým olejem a chilli vločkami. Osolte a opepřete.
3. Směs nalijte k masu a upevněte. Maso marinádou důkladně obalte. Marinujte minimálně 1 hodinu, nejlépe přes noc.
4. Rozehřejte pánev a maso i s cibulí a marinádou restujte, dokud se většina tekutiny nevypaří.
5. Mandlové plátky za stálého míchání lehce opražte nasucho na pánvi. Polovinu plátků vmíchejte do masové směsi.
Tip : jako přílohu vyzkoušejte bulgur
ZP : Vlaknina – zdroj vlákniny
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Restované vepřové nudličky s paprikovým salátem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Vepřovou panenku očistěte a nakrájejte na nudličky. Cibule oloupejte a nakrájejte na tenká půlkolečka. Maso vložte spolu s polovinou cibule do uzavíratelného plastového sáčku.
2. Rozmíchejte worcestrovou omáčku se sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, medem, sezamovým olejem a chilli vločkami. Osolte a opepřete.
3. Směs nalijte k masu a upevněte. Maso marinádou důkladně obalte. Marinujte minimálně 1 hodinu, nejlépe přes noc.
4. Rozehřejte pánev a maso i s cibulí a marinádou restujte, dokud se většina tekutiny nevypaří.
5. Mandlové plátky za stálého míchání lehce opražte nasucho na pánvi. Polovinu plátků vmíchejte do masové směsi.
Tip : jako přílohu vyzkoušejte bulgur
ZP : Vlaknina – zdroj vlákniny
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio