Restované tofu s jarní zeleninou
Ingredience
2 | uzená tofu NP Bio |
1 | červená paprika |
1 | mrkev |
4 | listy kapusty |
2 | stroužky česneku |
1 | jarní cibulka |
2cm | kousek zázvoru |
4 | lžíce sezamového oleje |
1 | lžíce sójové omáčky |
sůl | |
10 g | bílého sezamu |
Postup přípravy
1. Tofu vyjměte z obalů a nechte na ubrousku chvíli odsát vodu. Omytou papriku a mrkev nakrájejte na nudličky, z omytých listů kapusty vykrojte stvol a pokrájejte je nahrubo, oloupaný česnek s očištěnou jarní cibulkou na plátky a oloupaný zázvor najemno. Nakonec tofu nakrájejte na kostky.
2. Rozehřejte hlubokou nebo wok pánev a vlijte olej. Vsypte zázvor a česnek, rychle promíchejte a přidejte kapustu, mrkev, papriku a tofu. Zvyšte plamen a za stálého míchání opékejte 4 minuty. Vlijte sójovou omáčku a restujte další 3 minuty.
3. Dle chuti dosolte a vsypte jarní cibulku. Promíchejte a podávejte zasypané sezamem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY