×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Ředkvičková pomazánka se sýrem feta

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Ředkvičková pomazánka se sýrem feta

Tip do kuchyně

 

Bagetky nejprve potřete olejem a opečte je, poté potřete česnekem.

Co budete potřebovat

230 g sýru feta
60 ml řeckého jogurtu
3 lžíce olivového oleje
2 lžíce citronové šťávy
3 lžíce petrželky
1 svazek ředkviček
petrželka
1 francouzská bageta
2 stroužky česneku

Jak na to?

Připravte si lahodnou ředkvičkovou pomazánku se sýrem feta.

1) Fetu rozdrobte do mísy robotu, přidejte jogurt, olej a citronovou šťávu a rozmixujte do husté, ale hladké pomazánky.

2) Přendejte ji do mísy a vmíchejte petrželku a ředkvičky.

3) Plátky ředkviček pomazánku i ozdobte.

Podávejte posypané petrželkou s plátky francouzské bagety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ředkvičková pomazánka se sýrem feta

Předkrm Velmi snadné Řecká Pomazánky Bez vaření Petržel kadeřavá Magazín 4/2014
Průměrné hodnocení 4 (7)

Tip do kuchyně

 

Bagetky nejprve potřete olejem a opečte je, poté potřete česnekem.

Co budete potřebovat

230 g sýru feta
60 ml řeckého jogurtu
3 lžíce olivového oleje
2 lžíce citronové šťávy
3 lžíce petrželky
1 svazek ředkviček
petrželka
1 francouzská bageta
2 stroužky česneku

Jak na to?

Připravte si lahodnou ředkvičkovou pomazánku se sýrem feta.

1) Fetu rozdrobte do mísy robotu, přidejte jogurt, olej a citronovou šťávu a rozmixujte do husté, ale hladké pomazánky.

2) Přendejte ji do mísy a vmíchejte petrželku a ředkvičky.

3) Plátky ředkviček pomazánku i ozdobte.

Podávejte posypané petrželkou s plátky francouzské bagety.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty