Ředkvičková pomazánka s tvarohem a kozím sýrem
Ingredience
150 g | ředkviček |
50 g | kozího sýra NP Bio |
100 g | polotučného tvarohu NP Bio Free from |
sůl | |
pepř | |
2 | lžíce bílého vinného octa |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | domácí chléb s podmáslím |
klíčky řeřichy |
Postup přípravy
1. Omyjte ředkvičky a jednu větší dejte stranou. Ostatní nastrouhejte na hrubém struhadle do mísy a vymačkejte z nich přebytečnou vodu.
2. Kozí sýr nastrouhejte najemno a v misce smíchejte s tvarohem, solí, pepřem, octem a olejem.
3. Ředkvičku nakrájejte na plátky. Pomazánku podávejte na pečivu, třeba domácím toastovém chlebu, který najdete na vedlejší straně, ozdobenou klíčky řeřichy a plátky ředkvičky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY