1
Quinou uvařte podle návodu. Propláchněte studenou vodou a nechte okapat.
2
Mezitím smíchejte změklé máslo s rozdrceným česnekem a nakrájenou papričkou.
3
Prsní řízky pokapejte lžící oleje a z obou stran dozlatova opečte na grilovací pánvi nebo na grilu. Přendejte do talíře a promíchejte s ochuceným máslem.
4
Okurku podélně rozkrojte, vydlabejte semínka a nakrájejte na půlkolečka. Smíchejte s nakrájenými rajčaty, olivami a cibulí na měsíčky.
5
Přidejte lžíci oleje, vařenou quinou, citronovou šťávu, sůl, pepř a promíchejte. Na povrch salátu rozložte maso nakrájené na plátky a kostky sýru. Zakapejte šťávou z masa a podávejte.
1
Quinou uvařte podle návodu. Propláchněte studenou vodou a nechte okapat.
2
Mezitím smíchejte změklé máslo s rozdrceným česnekem a nakrájenou papričkou.
3
Prsní řízky pokapejte lžící oleje a z obou stran dozlatova opečte na grilovací pánvi nebo na grilu. Přendejte do talíře a promíchejte s ochuceným máslem.
4
Okurku podélně rozkrojte, vydlabejte semínka a nakrájejte na půlkolečka. Smíchejte s nakrájenými rajčaty, olivami a cibulí na měsíčky.
5
Přidejte lžíci oleje, vařenou quinou, citronovou šťávu, sůl, pepř a promíchejte. Na povrch salátu rozložte maso nakrájené na plátky a kostky sýru. Zakapejte šťávou z masa a podávejte.