×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rajčatová polévka s tymiánem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Rajčatová polévka s tymiánem

Tip do kuchyně

 

Další lahodné italské recepty naleznete v našem článku Pod pokličkou italské kuchyně.

Co budete potřebovat

10 rajčat
4 stroužky česneku AQ
2 červené cibule
1 lžíce tymiánu AQ
olivový olej
sůl
pepř AQ
1 lžíce rajčatového protlaku AQ
750 ml kuřecího vývaru
plátky chleba pomazané lučinou

Jak na to?

1) Rajčata přepůlte, zbavte semínek a vyskládejte je na plech, přidejte česnek, na tenká kolečka pokrájené cibule a posypte tymiánem. Nakonec vše zastříkněte olejem, osolte a opepřete.

2) Dejte na 30 minut péct do trouby vyhřáté na 180 °C.

3) Protlak rozmíchejte ve vývaru, přiveďte k varu, vmíchejte pečená rajčata (i s cibulí a česnekem) a rozmixujte tyčovým mixérem dohladka.

4) Podávejte posypané pepřem s plátky chleba pomazanými lučinou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčatová polévka s tymiánem

Polévka Velmi snadné Italská Vegetariánské Vaření Tymián , Rajče Magazín 1/2014
(0)

Tip do kuchyně

 

Další lahodné italské recepty naleznete v našem článku Pod pokličkou italské kuchyně.

Co budete potřebovat

10 rajčat
4 stroužky česneku AQ
2 červené cibule
1 lžíce tymiánu AQ
olivový olej
sůl
pepř AQ
1 lžíce rajčatového protlaku AQ
750 ml kuřecího vývaru
plátky chleba pomazané lučinou

Jak na to?

1) Rajčata přepůlte, zbavte semínek a vyskládejte je na plech, přidejte česnek, na tenká kolečka pokrájené cibule a posypte tymiánem. Nakonec vše zastříkněte olejem, osolte a opepřete.

2) Dejte na 30 minut péct do trouby vyhřáté na 180 °C.

3) Protlak rozmíchejte ve vývaru, přiveďte k varu, vmíchejte pečená rajčata (i s cibulí a česnekem) a rozmixujte tyčovým mixérem dohladka.

4) Podávejte posypané pepřem s plátky chleba pomazanými lučinou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty