Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

10 rajčat
4 stroužky česneku AQ
2 červené cibule
1 lžíce tymiánu AQ
olivový olej
sůl
pepř AQ
1 lžíce rajčatového protlaku AQ
750 ml kuřecího vývaru
plátky chleba pomazané lučinou

Postup přípravy

1) Rajčata přepůlte, zbavte semínek a vyskládejte je na plech, přidejte česnek, na tenká kolečka pokrájené cibule a posypte tymiánem. Nakonec vše zastříkněte olejem, osolte a opepřete.

2) Dejte na 30 minut péct do trouby vyhřáté na 180 °C.

3) Protlak rozmíchejte ve vývaru, přiveďte k varu, vmíchejte pečená rajčata (i s cibulí a česnekem) a rozmixujte tyčovým mixérem dohladka.

4) Podávejte posypané pepřem s plátky chleba pomazanými lučinou.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty