Rajčatová polévka s parmazánovými chipsy
Ingredience
1 | lžíce olivového oleje |
1 | cibule |
2 | stroužky česneku |
1 kg | soudkových rajčat |
1 | litr zeleninového vývaru |
sůl, pepř | |
1 | lžička bílého vinného octa |
2 | lžičky třtinového cukru |
80 g | parmazánu |
1 | hrst bazalky |
Postup přípravy
1. Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek.
2. Přidejte nakrájená rajčata, zalijte vývarem a 15 minut povařte.
3. Osolte, opepřete a dochuťte octem a cukrem. Rozmixujte tyčovým mixérem.
4. Na chipsy nastrouhejte parmazán a na plech vyložený pečicím papírem nasypte 8 stejně velkých hromádek.
5. Vložte do trouby vyhřáté na 220 °C a 5 minut pečte. Nechte vychladnout.
6. Polévku ozdobte bazalkou, zakápněte olejem a posypte pepřem. Podávejte s parmazánovými chipsy.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY