×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rajčatová polévka s parmazánovými chipsy

Další recepty a články

Polévka miso s opečeným tofu
Polévka miso...
Polévka miso s opečeným tofu
Polévka miso s opečeným tofu
Myslivecká latina
Myslivecká latina
Myslivecká latina
Myslivecká latina
Avokádová polévka
Avokádová polévka
Avokádová polévka
Avokádová polévka
Snadný boršč
Snadný boršč
Snadný boršč
Snadný boršč

Rajčatová polévka s parmazánovými chipsy

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
1 kg soudkových rajčat
1 litr zeleninového vývaru
sůl, pepř
1 lžička bílého vinného octa
2 lžičky třtinového cukru
80 g parmazánu
1 hrst bazalky

Jak na to?

1. Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek.
2. Přidejte nakrájená rajčata, zalijte vývarem a 15 minut povařte.
3. Osolte, opepřete a dochuťte octem a cukrem. Rozmixujte tyčovým mixérem.
4. Na chipsy nastrouhejte parmazán a na plech vyložený pečicím papírem nasypte 8 stejně velkých hromádek.
5. Vložte do trouby vyhřáté na 220 °C a 5 minut pečte. Nechte vychladnout.
6. Polévku ozdobte bazalkou, zakápněte olejem a posypte pepřem. Podávejte s parmazánovými chipsy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčatová polévka s parmazánovými chipsy

Polévka Velmi snadné Polévky Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 4
(0)
Pokud máte 15 minut navíc, upečte rajčata při 180 °C v troubě. Polévka bude mít intenzivnější chuť.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
1 kg soudkových rajčat
1 litr zeleninového vývaru
sůl, pepř
1 lžička bílého vinného octa
2 lžičky třtinového cukru
80 g parmazánu
1 hrst bazalky

Jak na to?

1. Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek.
2. Přidejte nakrájená rajčata, zalijte vývarem a 15 minut povařte.
3. Osolte, opepřete a dochuťte octem a cukrem. Rozmixujte tyčovým mixérem.
4. Na chipsy nastrouhejte parmazán a na plech vyložený pečicím papírem nasypte 8 stejně velkých hromádek.
5. Vložte do trouby vyhřáté na 220 °C a 5 minut pečte. Nechte vychladnout.
6. Polévku ozdobte bazalkou, zakápněte olejem a posypte pepřem. Podávejte s parmazánovými chipsy.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Polévka miso s opečeným tofu
Polévka miso s opečeným tofu
Polévka miso s opečeným tofu
Polévka miso s opečeným tofu
Myslivecká latina
Myslivecká latina
Myslivecká latina
Myslivecká latina
Avokádová polévka
Avokádová polévka
Avokádová polévka
Avokádová polévka
Snadný boršč
Snadný boršč
Snadný boršč
Snadný boršč

Inspirujte se podobnými recepty