Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Rajčatová polévka s parmazánovými chipsy

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za...
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová...
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Rajčatová polévka s parmazánovými chipsy

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
1 kg soudkových rajčat
1 litr zeleninového vývaru
sůl, pepř
1 lžička bílého vinného octa
2 lžičky třtinového cukru
80 g parmazánu
1 hrst bazalky

Jak na to?

1. Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek.
2. Přidejte nakrájená rajčata, zalijte vývarem a 15 minut povařte.
3. Osolte, opepřete a dochuťte octem a cukrem. Rozmixujte tyčovým mixérem.
4. Na chipsy nastrouhejte parmazán a na plech vyložený pečicím papírem nasypte 8 stejně velkých hromádek.
5. Vložte do trouby vyhřáté na 220 °C a 5 minut pečte. Nechte vychladnout.
6. Polévku ozdobte bazalkou, zakápněte olejem a posypte pepřem. Podávejte s parmazánovými chipsy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčatová polévka s parmazánovými chipsy

Polévka Velmi snadné Polévky Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 4
(0)
Pokud máte 15 minut navíc, upečte rajčata při 180 °C v troubě. Polévka bude mít intenzivnější chuť.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
1 kg soudkových rajčat
1 litr zeleninového vývaru
sůl, pepř
1 lžička bílého vinného octa
2 lžičky třtinového cukru
80 g parmazánu
1 hrst bazalky

Jak na to?

1. Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek.
2. Přidejte nakrájená rajčata, zalijte vývarem a 15 minut povařte.
3. Osolte, opepřete a dochuťte octem a cukrem. Rozmixujte tyčovým mixérem.
4. Na chipsy nastrouhejte parmazán a na plech vyložený pečicím papírem nasypte 8 stejně velkých hromádek.
5. Vložte do trouby vyhřáté na 220 °C a 5 minut pečte. Nechte vychladnout.
6. Polévku ozdobte bazalkou, zakápněte olejem a posypte pepřem. Podávejte s parmazánovými chipsy.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Inspirujte se podobnými recepty