
Rajčatová polévka s ochuceným jogurtem
Postup přípravy
Nechte se inspirovat italskou kuchyní a připravte si jako předkrm rajčatovou polévku s ochuceným jogurtem.
1) Olej rozpalte ve velké pánvi.
2) Vsypte cibuli, mrkev a papriky a na mírném plameni opékejte asi 10 minut.
3) Přidejte česnek a chilli a opékejte další 3 minuty.
4) Poté přidejte i rajčata z plechovky a vývar, přiveďte k varu a nechte 10–15 minut probublávat, dokud zelenina nezměkne.
5) Mezitím smíchejte jogurt s okurkou a mátou a dle chuti osolte. Polévku rozmixujte, dosolte.
6) Podávejte s ochuceným jogurtem, zastříknuté olivovým olejem.
Pomohl vám recept?
2hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod