Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Rajčata na víně s mozzarellou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Rajčata na víně s mozzarellou

Co budete potřebovat

1 bageta
olivový olej
2 stroužky česneku
3 velká rajčata
60 ml suchého bílého vína
250 g mozzarelly
čerstvá bazalka

Jak na to?

Bagetu nakrájejte na plátky, pokapejte olivovým olejem a dozlatova opečte na grilu.
Na pánvi rozehřejte olej a krátce orestujte nasekaný česnek a rajčata nakrájená na kostky. Podlijte bílým vínem a nechte 10 minut povařit, až se tekutina zredukuje na polovinu.
Do dvou hlubokých talířů dejte nakrájenou mozzarellu, zalijte rajčaty a posypte čerstvou bazalkou. Teplem se mozzarella rozpustí, a tak ji můžete rovnou nabírat plátky opečené bagety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčata na víně s mozzarellou

Hlavní chod Velmi snadné Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Bazalka , Rajče Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 2
(0)
Italská kuchyně je doslova zosobněním hesla, že v jednoduchosti je krása. Použijte čerstvé a kvalitní suroviny a dopřejte si zážitek dokonale plné chuti.

Co budete potřebovat

1 bageta
olivový olej
2 stroužky česneku
3 velká rajčata
60 ml suchého bílého vína
250 g mozzarelly
čerstvá bazalka

Jak na to?

Bagetu nakrájejte na plátky, pokapejte olivovým olejem a dozlatova opečte na grilu.
Na pánvi rozehřejte olej a krátce orestujte nasekaný česnek a rajčata nakrájená na kostky. Podlijte bílým vínem a nechte 10 minut povařit, až se tekutina zredukuje na polovinu.
Do dvou hlubokých talířů dejte nakrájenou mozzarellu, zalijte rajčaty a posypte čerstvou bazalkou. Teplem se mozzarella rozpustí, a tak ji můžete rovnou nabírat plátky opečené bagety.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty