×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Rajčata na víně s mozzarellou

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Rajčata na víně s mozzarellou

Co budete potřebovat

1 bageta
olivový olej
2 stroužky česneku
3 velká rajčata
60 ml suchého bílého vína
250 g mozzarelly
čerstvá bazalka

Jak na to?

Bagetu nakrájejte na plátky, pokapejte olivovým olejem a dozlatova opečte na grilu.
Na pánvi rozehřejte olej a krátce orestujte nasekaný česnek a rajčata nakrájená na kostky. Podlijte bílým vínem a nechte 10 minut povařit, až se tekutina zredukuje na polovinu.
Do dvou hlubokých talířů dejte nakrájenou mozzarellu, zalijte rajčaty a posypte čerstvou bazalkou. Teplem se mozzarella rozpustí, a tak ji můžete rovnou nabírat plátky opečené bagety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčata na víně s mozzarellou

Hlavní chod Velmi snadné Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Magazín 7-8/2018 (Letní speciál)
(0)
Italská kuchyně je doslova zosobněním hesla, že v jednoduchosti je krása. Použijte čerstvé a kvalitní suroviny a dopřejte si zážitek dokonale plné chuti.

Co budete potřebovat

1 bageta
olivový olej
2 stroužky česneku
3 velká rajčata
60 ml suchého bílého vína
250 g mozzarelly
čerstvá bazalka

Jak na to?

Bagetu nakrájejte na plátky, pokapejte olivovým olejem a dozlatova opečte na grilu.
Na pánvi rozehřejte olej a krátce orestujte nasekaný česnek a rajčata nakrájená na kostky. Podlijte bílým vínem a nechte 10 minut povařit, až se tekutina zredukuje na polovinu.
Do dvou hlubokých talířů dejte nakrájenou mozzarellu, zalijte rajčaty a posypte čerstvou bazalkou. Teplem se mozzarella rozpustí, a tak ji můžete rovnou nabírat plátky opečené bagety.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty