×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rajčata na víně s mozzarellou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Rajčata na víně s mozzarellou

Co budete potřebovat

1 bageta
olivový olej
2 stroužky česneku
3 velká rajčata
60 ml suchého bílého vína
250 g mozzarelly
čerstvá bazalka

Jak na to?

Bagetu nakrájejte na plátky, pokapejte olivovým olejem a dozlatova opečte na grilu.
Na pánvi rozehřejte olej a krátce orestujte nasekaný česnek a rajčata nakrájená na kostky. Podlijte bílým vínem a nechte 10 minut povařit, až se tekutina zredukuje na polovinu.
Do dvou hlubokých talířů dejte nakrájenou mozzarellu, zalijte rajčaty a posypte čerstvou bazalkou. Teplem se mozzarella rozpustí, a tak ji můžete rovnou nabírat plátky opečené bagety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčata na víně s mozzarellou

Hlavní chod Velmi snadné Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Bazalka , Rajče Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 2
(0)
Italská kuchyně je doslova zosobněním hesla, že v jednoduchosti je krása. Použijte čerstvé a kvalitní suroviny a dopřejte si zážitek dokonale plné chuti.

Co budete potřebovat

1 bageta
olivový olej
2 stroužky česneku
3 velká rajčata
60 ml suchého bílého vína
250 g mozzarelly
čerstvá bazalka

Jak na to?

Bagetu nakrájejte na plátky, pokapejte olivovým olejem a dozlatova opečte na grilu.
Na pánvi rozehřejte olej a krátce orestujte nasekaný česnek a rajčata nakrájená na kostky. Podlijte bílým vínem a nechte 10 minut povařit, až se tekutina zredukuje na polovinu.
Do dvou hlubokých talířů dejte nakrájenou mozzarellu, zalijte rajčaty a posypte čerstvou bazalkou. Teplem se mozzarella rozpustí, a tak ji můžete rovnou nabírat plátky opečené bagety.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty