×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Quiche s rajčaty a kozím sýrem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Quiche s rajčaty a kozím sýrem

Co budete potřebovat

těsto podle základního receptu
Náplň
3 vejce
80 ml smetany na vaření
60 ml mléka
15 g parmazánu, nastrouhaného najemno
sůl
čerstvě namletý pepř
150 g měkkého kozího sýru
150 g cherry rajčátek (na větvičce)
1 lžíce olivového oleje, na pomazání
2 lžíce čerstvých oregano lístků
rukola k podávání

Jak na to?

Předehřeju troubu na 200 °C. Postupuju úpl­ně stejně jako v prvním receptu, až do chví­le, než přidám náplň. Jediný rozdíl je v tom, že místo jedné velké formy jsem v tomto receptu použila čtyři o průměru 12,5 cm.
Teplotu v troubě snížím na 180 °C. Do mísy dám vejce, smetanu, mléko, parmazán, sůl a pepř a promíchám. Směs rozdělím do připravených koláčů, do každého nadrobím část kozího sýra. Rajčata potřu olivovým olejem, osolím a spolu s lístky oregana je rozdělím do koláčů. Vložím koláčky do trouby a peču 25 minut, pak je zakryju alobalem a peču je dalších 10–15 minut dozlatova. Vyndám, nechám 10 minut od­počinout a podávám je ozdobené rukolou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Quiche s rajčaty a kozím sýrem

Dezert Snadné Česká Chuťovky Kozí sýr , Oregano , Rajče Magazín 6/2014
Průměrné hodnocení 4 (9)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

těsto podle základního receptu
Náplň
3 vejce
80 ml smetany na vaření
60 ml mléka
15 g parmazánu, nastrouhaného najemno
sůl
čerstvě namletý pepř
150 g měkkého kozího sýru
150 g cherry rajčátek (na větvičce)
1 lžíce olivového oleje, na pomazání
2 lžíce čerstvých oregano lístků
rukola k podávání

Jak na to?

Předehřeju troubu na 200 °C. Postupuju úpl­ně stejně jako v prvním receptu, až do chví­le, než přidám náplň. Jediný rozdíl je v tom, že místo jedné velké formy jsem v tomto receptu použila čtyři o průměru 12,5 cm.
Teplotu v troubě snížím na 180 °C. Do mísy dám vejce, smetanu, mléko, parmazán, sůl a pepř a promíchám. Směs rozdělím do připravených koláčů, do každého nadrobím část kozího sýra. Rajčata potřu olivovým olejem, osolím a spolu s lístky oregana je rozdělím do koláčů. Vložím koláčky do trouby a peču 25 minut, pak je zakryju alobalem a peču je dalších 10–15 minut dozlatova. Vyndám, nechám 10 minut od­počinout a podávám je ozdobené rukolou.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Jmenovka
zapichovací
3 ks v balení
sleva 66 %
15 bodů + 1990 bez bodů 59

k popsání a označení rostlin
na záhonku či v květináčích

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019