Další recepty a články
Quiche s krůtím masem a pórkem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Mouku, ovesné vločky, cukr a sůl rozmixujte. Přidejte na kostičky pokrájené máslo a 3 lžíce olivového oleje a krátkými pulzy mixujte do drobivé konzistence. Přilijte vodu a zpracujte v těsto.
2. Těsto vtlačte do koláčové formy a pečte 10 minut na 180 °C. Vyndejte z trouby a nechte trochu vychladnout.
3. Na oleji orestujte nadrobno pokrájenou šalotku. Po chvíli přidejte na kostky pokrájené krůtí maso a opékejte, dokud není maso hotové. Přidejte pórek a za stálého míchání ho nechte zesklovatět. Osolte a opepřete. Odstraňte z ohně.
4. V míse dohladka vymíchejte vejce, bílky, mléko a smetanu. Přidejte strouhaný ementál a lístky tymiánu. Přidejte masovopórkovou směs a lehce promíchejte.
5. Směs nalijte do vychladlého korpusu a pečte 45 minut. Před krájením nechte 10 minut odpočinout
TIP: užití pórku v kuchyni je rozmanité
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Quiche s krůtím masem a pórkem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Mouku, ovesné vločky, cukr a sůl rozmixujte. Přidejte na kostičky pokrájené máslo a 3 lžíce olivového oleje a krátkými pulzy mixujte do drobivé konzistence. Přilijte vodu a zpracujte v těsto.
2. Těsto vtlačte do koláčové formy a pečte 10 minut na 180 °C. Vyndejte z trouby a nechte trochu vychladnout.
3. Na oleji orestujte nadrobno pokrájenou šalotku. Po chvíli přidejte na kostky pokrájené krůtí maso a opékejte, dokud není maso hotové. Přidejte pórek a za stálého míchání ho nechte zesklovatět. Osolte a opepřete. Odstraňte z ohně.
4. V míse dohladka vymíchejte vejce, bílky, mléko a smetanu. Přidejte strouhaný ementál a lístky tymiánu. Přidejte masovopórkovou směs a lehce promíchejte.
5. Směs nalijte do vychladlého korpusu a pečte 45 minut. Před krájením nechte 10 minut odpočinout
TIP: užití pórku v kuchyni je rozmanité
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio