Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Quiche s krůtím masem a pórkem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Quiche s krůtím masem a pórkem

Co budete potřebovat

250 g celozrnné pšeničné mouky
90 g jemných ovesných vloček
1 lžíce cukru
sůl
pepř
120 g másla
5 lžic olivového oleje
5 lžic studené vody
1 šalotka
600 g krůtích prsou
250 g pórku
4 vejce
200 ml smetany (33 %)
250 g ementálu
1 snítka čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Mouku, ovesné vločky, cukr a sůl rozmixujte. Přidejte na kostičky pokrájené máslo a 3 lžíce olivového oleje a krátkými pulzy mixujte do drobivé konzistence. Přilijte vodu a zpracujte v těsto.
2. Těsto vtlačte do koláčové formy a pečte 10 minut na 180 °C. Vyndejte z trouby a nechte trochu vychladnout.
3. Na oleji orestujte nadrobno pokrájenou šalotku. Po chvíli přidejte na kostky pokrájené krůtí maso a opékejte, dokud není maso hotové. Přidejte pórek a za stálého míchání ho nechte zesklovatět. Osolte a opepřete. Odstraňte z ohně.
4. V míse dohladka vymíchejte vejce, bílky, mléko a smetanu. Přidejte strouhaný ementál a lístky tymiánu. Přidejte masovopórkovou směs a lehce promíchejte.
5. Směs nalijte do vychladlého korpusu a pečte 45 minut. Před krájením nechte 10 minut odpočinout

TIP: užití pórku v kuchyni je rozmanité
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Quiche s krůtím masem a pórkem

Svačina Snadné Maso Tip týdne
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

250 g celozrnné pšeničné mouky
90 g jemných ovesných vloček
1 lžíce cukru
sůl
pepř
120 g másla
5 lžic olivového oleje
5 lžic studené vody
1 šalotka
600 g krůtích prsou
250 g pórku
4 vejce
200 ml smetany (33 %)
250 g ementálu
1 snítka čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Mouku, ovesné vločky, cukr a sůl rozmixujte. Přidejte na kostičky pokrájené máslo a 3 lžíce olivového oleje a krátkými pulzy mixujte do drobivé konzistence. Přilijte vodu a zpracujte v těsto.
2. Těsto vtlačte do koláčové formy a pečte 10 minut na 180 °C. Vyndejte z trouby a nechte trochu vychladnout.
3. Na oleji orestujte nadrobno pokrájenou šalotku. Po chvíli přidejte na kostky pokrájené krůtí maso a opékejte, dokud není maso hotové. Přidejte pórek a za stálého míchání ho nechte zesklovatět. Osolte a opepřete. Odstraňte z ohně.
4. V míse dohladka vymíchejte vejce, bílky, mléko a smetanu. Přidejte strouhaný ementál a lístky tymiánu. Přidejte masovopórkovou směs a lehce promíchejte.
5. Směs nalijte do vychladlého korpusu a pečte 45 minut. Před krájením nechte 10 minut odpočinout

TIP: užití pórku v kuchyni je rozmanité
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty