Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 sáček vanilkového pudinkového prášku
250 ml mléka
125 g másla
100 g moučkového cukru
250 g polotučného tvarohu
1,5 balení mléčných bebe sušenek
1 balení kakaových bebe sušenek

Postup přípravy

1. Připravte si všechny ingredience. Pudinkový prášek vsypte do hrnečku, přilijte část mléka a důkladně promíchejte. Zbytek mléka vlijte do rendlíku a přiveďte k varu. Vlijte rozmíchaný prášek a za stálého míchání vařte, abyste získali tuhý pudink.
2. Máslo s cukrem utřete do pěny, vmíchejte tvaroh a tolik vychladlého pudinku, abyste získali hustší krém. Na větším plátu alobalu krémem spojujte bebe sušenky do řady – střídejte mléčnou s kakaovou sušenkou, abyste spotřebovali jedno balení mléčných a jedno balení kakaových sušenek.
3. Krémem potřete i stěny dezertu. Polovinu druhého balení mléčných sušenek nadrobte najemno do misky a směsí dezert posypte po stranách a shora. Zabalte do alobalu a dejte chladit přes noc. Krájejte úhlopříčně.

Pomohl vám recept?
246hodnocení4

Další videorecepty