Pstruzi s tymiánem a citronem
Ingredience
4 | pstruzi |
hrst čerstvého tymiánu | |
sůl a pepř | |
4 | lžíce olivového oleje |
2 | citrony |
8 | stroužků česneku |
2 | hrsti cherry rajčat |
Postup přípravy
Pstruhy omyjte, osušte a do každého udělejte z boku tři zářezy. Nasekejte polovinu tymiánu, smíchejte ho se solí, pepřem a olejem a bylinkovou směsí ryby potřete uvnitř i zvenčí. Zbylý tymián a kolečka citronu dejte pstruhům do břišní dutiny.
Ryby naskládejte na plech vyložený pečicím papírem a dejte je péct do trouby vyhřáté na 200 °C spolu s neloupanými stroužky česneku a cherry rajčaty. Bude jim stačit tak 15 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY