Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pstruh v sušené šunce s cuketovým salátem

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát

Pstruh v sušené šunce s cuketovým salátem

Co budete potřebovat

40 g změklého másla
1 stroužek česneku, prolisovaný
sůl a čerstvě mletý pepř
3 malé citrony
4 celí pstruzi, vykuchaní
4 snítky čerstvého rozmarýnu
8 plátků sušené šunky
60 ml panenského olivového oleje
1 lžíce bílého vinného octa
1 čerstvá chilli paprička, zbavená semínek, nasekaná
5 menších cuket (500 g)
velká hrst lístků čerstvé máty
hrst kopru

Jak na to?

V malé misce promíchejte máslo a česnek. Z jedné poloviny citronu nakrájejte kolečka. Pstruhy zevnitř osolte a opepřete, vložte do nich po kolečku citronu, snítku rozmarýnu a čtvrtinu česnekového másla. Každou rybu omotejte dvěma plátky sušené šunky a pokapejte olejem. Vymačkejte šťávu ze 2 citronů. Promíchejte ji s vinným octem, chilli a zbývajícím olejem. Osolte a opepřete. Cuketu nakrájejte pomocí škrabky na zeleninu na plátky a promíchejte ji se zálivkou. Nechte aspoň 10 minut odstát.
Mezitím rozehřejte gril a opečte na něm ryby z obou stran dozlatova, uvnitř musí být propečené. Na grilu opečte také zbývající citrony, rozdělené na klínky.
K cuketám přidejte nasekanou mátu a kopr, promíchejte a podávejte k rybám.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pstruh v sušené šunce s cuketovým salátem

Velmi snadné Grilování Rozmarýn , Máta , Chilli paprička Magazín 6/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

40 g změklého másla
1 stroužek česneku, prolisovaný
sůl a čerstvě mletý pepř
3 malé citrony
4 celí pstruzi, vykuchaní
4 snítky čerstvého rozmarýnu
8 plátků sušené šunky
60 ml panenského olivového oleje
1 lžíce bílého vinného octa
1 čerstvá chilli paprička, zbavená semínek, nasekaná
5 menších cuket (500 g)
velká hrst lístků čerstvé máty
hrst kopru

Jak na to?

V malé misce promíchejte máslo a česnek. Z jedné poloviny citronu nakrájejte kolečka. Pstruhy zevnitř osolte a opepřete, vložte do nich po kolečku citronu, snítku rozmarýnu a čtvrtinu česnekového másla. Každou rybu omotejte dvěma plátky sušené šunky a pokapejte olejem. Vymačkejte šťávu ze 2 citronů. Promíchejte ji s vinným octem, chilli a zbývajícím olejem. Osolte a opepřete. Cuketu nakrájejte pomocí škrabky na zeleninu na plátky a promíchejte ji se zálivkou. Nechte aspoň 10 minut odstát.
Mezitím rozehřejte gril a opečte na něm ryby z obou stran dozlatova, uvnitř musí být propečené. Na grilu opečte také zbývající citrony, rozdělené na klínky.
K cuketám přidejte nasekanou mátu a kopr, promíchejte a podávejte k rybám.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát

Inspirujte se podobnými recepty