×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pstruh v olivovém oleji

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s...
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Pstruh v olivovém oleji

Co budete potřebovat

8 filetů pstruha
1 velká mrkev
1 paprika
1 cibule
2 stroužky česneku
200 ml olivového oleje
5 lžic jableného octa
sůl
pepř
6 větviček čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C, program gril. Filety rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 3 minuty z každé strany. Přendejte do širší mělké mísy a dejte stranou.
2. Mrkev oloupejte a nakrájejte na kostičky. Papriku podélně rozkrojte, zbavte semínek a pokrájejte na nudličky. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno.
3. V kastrolu zahřejte 3 lžíce oleje a veškerou zeleninu restujte na mírném ohni 10 minut. Vlijte ocet, osolte, opepřete a vložte tymián. Dvě minuty vařte. Odstavte a vmíchejte zbytek oleje.
4. Rybí filé okamžitě přelijte marinádou. Nechte vychladnout, přikryjte potravinovou fólií a nechte nejméně 6 hodin marinovat v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pstruh v olivovém oleji

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Něco lehkého Bezlepkové Bez laktózy Magazín 10/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

8 filetů pstruha
1 velká mrkev
1 paprika
1 cibule
2 stroužky česneku
200 ml olivového oleje
5 lžic jableného octa
sůl
pepř
6 větviček čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C, program gril. Filety rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 3 minuty z každé strany. Přendejte do širší mělké mísy a dejte stranou.
2. Mrkev oloupejte a nakrájejte na kostičky. Papriku podélně rozkrojte, zbavte semínek a pokrájejte na nudličky. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno.
3. V kastrolu zahřejte 3 lžíce oleje a veškerou zeleninu restujte na mírném ohni 10 minut. Vlijte ocet, osolte, opepřete a vložte tymián. Dvě minuty vařte. Odstavte a vmíchejte zbytek oleje.
4. Rybí filé okamžitě přelijte marinádou. Nechte vychladnout, přikryjte potravinovou fólií a nechte nejméně 6 hodin marinovat v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Inspirujte se podobnými recepty

Mohlo by Vám také chutnat