ReceptyPstruh s bramborovo-špenátovým salátem
Albert logoAlbert logo
  • Pstruh s bramborovo-špenátovým salátem

Pstruh s bramborovo-špenátovým salátem

Pstruh s bramborovo-špenátovým salátem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Brambory typu A 500 g
  • Sůl
  • Vinný bílý ocet 50 ml
  • Pepř
  • Vejce 1 ks
  • Petržel hladkolistá 50 g
  • Mix listových salátů 60 g
  • Olej olivový 130 ml
  • Kyselé okurky 3 ks
  • Pstruh filet 4 ks
  • Kopr 4 snít.
  • Brambory typu A 500 g
  • Sůl
  • Vinný bílý ocet 50 ml
  • Pepř
  • Vejce 1 ks
  • Petržel hladkolistá 50 g
  • Mix listových salátů 60 g
  • Olej olivový 130 ml
  • Kyselé okurky 3 ks
  • Pstruh filet 4 ks
  • Kopr 4 snít.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.