Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPstruh s bramborovo-špenátovým salátem
Albert logoAlbert logo
  • Pstruh s bramborovo-špenátovým salátem
Pstruh s bramborovo-špenátovým salátem

Pstruh s bramborovo-špenátovým salátem

Snadné
Více než 60 minut
5/5
Hlavní chod

Ingredience4 porce

4 porce
  • Brambory typu A 500 g
  • Sůl
  • Vinný bílý ocet 50 ml
  • Pepř
  • Vejce 1 ks
  • Petržel hladkolistá 50 g
  • Mix listových salátů 60 g
  • Olej olivový 130 ml
  • Kyselé okurky 3 ks
  • Pstruh filet 4 ks
  • Kopr 4 snít.
  • Brambory typu A 500 g
  • Sůl
  • Vinný bílý ocet 50 ml
  • Pepř
  • Vejce 1 ks
  • Petržel hladkolistá 50 g
  • Mix listových salátů 60 g
  • Olej olivový 130 ml
  • Kyselé okurky 3 ks
  • Pstruh filet 4 ks
  • Kopr 4 snít.

Příprava

1
Brambory vydrhněte a pokrájejte na kolečka. Vařte je v osolené vodě téměř doměkka a sceďte. Dokud jsou teplé, smíchejte je s vinným octem a dochuťte solí a pepřem. Přikryjte a nechte 30 minut odpočívat.
2
Vejce uvařte natvrdo, zchlaďte, oloupejte a dejte stranou.
3
Do vychladlých brambor přimíchejte mix salátu, nahrubo pokrájenou petrželku a 100 ml olivového oleje.
4
Pstruha osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylý olej a pstruha opékejte kůží dolů 3 minuty. Poté ho obraťte a pečte další 2 minuty. Dejte stranou odpočinout.
5
Bramborový salát servírujte s pokrájenými nakládanými okurkami, filety pstruha a nastrouhaným vejcem. Ozdobte snítkami kopru.
6
TIP : k rybě se báječně hodí odlehčený bramborový salát z našeho receptu
7
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
1
Brambory vydrhněte a pokrájejte na kolečka. Vařte je v osolené vodě téměř doměkka a sceďte. Dokud jsou teplé, smíchejte je s vinným octem a dochuťte solí a pepřem. Přikryjte a nechte 30 minut odpočívat.
2
Vejce uvařte natvrdo, zchlaďte, oloupejte a dejte stranou.
3
Do vychladlých brambor přimíchejte mix salátu, nahrubo pokrájenou petrželku a 100 ml olivového oleje.
4
Pstruha osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylý olej a pstruha opékejte kůží dolů 3 minuty. Poté ho obraťte a pečte další 2 minuty. Dejte stranou odpočinout.
5
Bramborový salát servírujte s pokrájenými nakládanými okurkami, filety pstruha a nastrouhaným vejcem. Ozdobte snítkami kopru.
6
TIP : k rybě se báječně hodí odlehčený bramborový salát z našeho receptu
7
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.