Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Pstruh s bramborovo-špenátovým salátem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Pstruh s bramborovo-špenátovým salátem

Co budete potřebovat

500 g brambor typu A
sůl
50 ml bílého vinného octa
pepř
1 vejce
60 g mixu salátu
50 g hladkolisté petrželky
130 ml olivového oleje
4 filety pstruha
3 nakládané okurky
4 snítky čerstvého kopru

Jak na to?

1. Brambory vydrhněte a pokrájejte na kolečka. Vařte je v osolené vodě téměř doměkka a sceďte. Dokud jsou teplé, smíchejte je s vinným octem a dochuťte solí a pepřem. Přikryjte a nechte 30 minut odpočívat.
2. Vejce uvařte natvrdo, zchlaďte, oloupejte a dejte stranou.
3. Do vychladlých brambor přimíchejte mix salátu, nahrubo pokrájenou petrželku a 100 ml olivového oleje.
4. Pstruha osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylý olej a pstruha opékejte kůží dolů 3 minuty. Poté ho obraťte a pečte další 2 minuty. Dejte stranou odpočinout.
5. Bramborový salát servírujte s pokrájenými nakládanými okurkami, filety pstruha a nastrouhaným vejcem. Ozdobte snítkami kopru.
TIP : k rybě se báječně hodí odlehčený bramborový salát z našeho receptu
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pstruh s bramborovo-špenátovým salátem

Hlavní chod Snadné Ryby Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

500 g brambor typu A
sůl
50 ml bílého vinného octa
pepř
1 vejce
60 g mixu salátu
50 g hladkolisté petrželky
130 ml olivového oleje
4 filety pstruha
3 nakládané okurky
4 snítky čerstvého kopru

Jak na to?

1. Brambory vydrhněte a pokrájejte na kolečka. Vařte je v osolené vodě téměř doměkka a sceďte. Dokud jsou teplé, smíchejte je s vinným octem a dochuťte solí a pepřem. Přikryjte a nechte 30 minut odpočívat.
2. Vejce uvařte natvrdo, zchlaďte, oloupejte a dejte stranou.
3. Do vychladlých brambor přimíchejte mix salátu, nahrubo pokrájenou petrželku a 100 ml olivového oleje.
4. Pstruha osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylý olej a pstruha opékejte kůží dolů 3 minuty. Poté ho obraťte a pečte další 2 minuty. Dejte stranou odpočinout.
5. Bramborový salát servírujte s pokrájenými nakládanými okurkami, filety pstruha a nastrouhaným vejcem. Ozdobte snítkami kopru.
TIP : k rybě se báječně hodí odlehčený bramborový salát z našeho receptu
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty