Pstruh pečený v bylinkové strouhance

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Pstruh filet 4 ks
- Strouhanka 50 g
- Citron 1 ks
- Citronová kůra
- Petrželka čerstvá 1 svaz.
- Citronová šťáva
- Olej olivový 1 plž
- Piniové oříšky 25 g
- Máslo 1 plž
- Pstruh filet 4 ks
- Strouhanka 50 g
- Citron 1 ks
- Citronová kůra
- Petrželka čerstvá 1 svaz.
- Citronová šťáva
- Olej olivový 1 plž
- Piniové oříšky 25 g
- Máslo 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.